default-image

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξελέγη νέος γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ

Κρήτη
Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξελέγη νέος γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την καθολική αποδοχή του σώματος της νέας πολιτικής επιτροπής και δια βοής εξελέγη γραμματέας του κόμματος ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο νέος πλέον γραμματέας της γαλάζιας παράταξης εμφανίστηκε συγκινημένος για τον κρίσιμο ρόλο που αναλαμβάνει στο κόμμα το οποίο υπηρετεί από 15 ετών ευχαριστώντας παράλληλα των Κυριάκο Μητσοτάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του. Μια εμπιστοσύνη που είχε διαφανεί από την πρωτη στιγμή της ανάληψης της ηγεσίας από τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Ο νέος γραμματέας του κόμματος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή πολιτικής της ΝΔ με στόχο την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.«Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται γραμματέας μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η ΝΔ σήμερα», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης. ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την επιτυχία που -όπως είπε- σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας ΠΕ και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.

Ευχαρίστησε τους προκατόχους πλην Παπαμιμίκου

Χαρακτηριστικό ήταν το απόσπασμα της ομιλίας του Λευτέρη Αυγενάκη στο οποίο ευχαρίστησε τους προκατόχους του παραβλέποντας ωστόσο τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ένα πρόσωπο έχει συγκέντρωση μεγάλη μερίδα αρνητικών σχολίων στο εσωτερικό της ΝΔ,προκαλώντας το μειδίαμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της ΠΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοάκης εξήρε τη θέση και το ρόλο που αναλαμβάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης τονίζοντας ότι είναι μία σημαντική θέση στο κόμμα , την λειτουργία του και την διαμόρφωση πολιτικής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν χαρίστηκε στον Αλέξη Τσίπρα και την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις και από το βήμα της νέας Π.Ε τόνισε ότι η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού καλώντας τον πρωθυπουργό να  παραιτηθεί.

Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News