default-image

Τίμησε τον γιο του Τάκη Παπαδημητρίου ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τίμησε τον γιο του Τάκη Παπαδημητρίου ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιος ενός παλιού ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ επισκέφτηκε σαν αντίπαλος το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και η κρητική ομάδα του έδειξε πως δε ξεχνάει τον πατέρα του που δεν είναι πια μαζί μας...

Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδημητρίου, υιό του Τάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του '70  (1978-80) και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της κρητικής ομάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ με ενέργειες του Δημήτρη Αποστολάκη, τίμησε στο πρόσωπο του Γιάννη Παπαδημητρίου, τη μνήμη του Τάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος έφυγε πριν απο δυο χρόνια απο τη ζωή.

Με ένα κρητικό μαχαίρι, μια φανέλα του ΟΦΗ με το νούμερο 7 στην πλάτη (αυτό φορούσε ο πατέρας του στον ΟΦΗ) και μια ανθοδέσμη, ο Νίκος Ανδρεαδάκης εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεψν της Διοκούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, τίμησε τον Γιάννη Παπαδημητρίου, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Ο  κεντρικός αμυντικός του Ηλυσιακού, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ για αυτήν την τιμή.

«Σας ευχαριστώ για αυτήν την τιμή. Είμαι πραγματικά πολυ συγκινημένος. Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ τον ΟΦΗ και πάντα μου μιλούσε για τα χρόνια που πέρασε εδώ. Ηταν πάντα στην καρδιά του ο ΟΦΗ και  ακόμα και όταν έφυγε, ενδιαφερόταν για την ομάδα και την πορεία της. Εύχομαι ολόψυχα στον ΟΦΗ καλή επιτυχία και να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Γιάννης Τσακαλάκης, στην όψη του Γιάννη Παπαδημητρίου, του θύμισε στιγμές του πατέρα του στον ΟΦΗ.

«Ημουν φίλος με τον πατέρα σου. Τον αγαπούσαμε πολυ. Ηταν σπουδαίος παίκτης και καλό παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά στο νεαρό άσο.

Στην φωτογραφία της επίσημης σελίδας του ΟΦΗ ofi1925.gr o Nίκος Ανδρεαδάκης εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, τιμάει τον Γιάννη Παπαδημητρίου, στη μνήμη του πατέρα του, Τάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ την διετία 1978-1980.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News