Ειδήσεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου γραμματέα του κόμματος στη Ν.Δ., με μοναδική υποψηφιότητα αυτή του βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

«Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση όπως προέκυψε από το 10ο Συνέδριο του Κόμματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, το συνέδριο σηματοδοτεί μία νέα πορεία για τη Ν.Δ. «Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η Ν.Δ. ανήκει έμπρακτα στα μέλη της», τόνισε.

«Συνεχίζουμε το δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η Ν.Δ. ανοίγεται στην κοινωνία. Θέλουμε τους πολίτες μαζί μας, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση», σημείωσε. «Ιστορική μας αποστολή είναι η ανόρθωση της Ελλάδας, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό μία προϋπόθεση την απαλλαγή της χώρας από την ανίκανη κυβέρνηση», πρόσθεσε.

«Είμαστε όλοι μία ομάδα για το καλό της παράταξης, όλοι μας κρινόμαστε και αξιολογούμαστε καθημερινά» πρόσθεσε, ενώ σημείσωε πως ο νέος Γραμματέας της ΠΕ της Ν.Δ. θα πρέπει να έχει έναν πολύ δημιουργικό και συντονιστικό ρόλο.

Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε προς τους πολίτες κάλεσμα συμπόρευσης με τη Ν.Δ. για «να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη συγκρότησης ενός ρεαλιστικού εθνικού σχεδίου για την έξοδο από την κρίση.

«Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης, διατρανώνουμε την ενότητα της παράταξής μας», είπε, προσθέτοντας ότι «αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Ν.Δ. ανοίγεται στην κοινωνία και δεν περιχαρακώνεται σε παραδοσιακούς κομματικούς μηχανισμούς».

Σχόλια