Ειδήσεις

Τι καιρό θα κάνει τη Μ.Εβδομάδα - Αναλυτικές προβλέψεις

Ισχυροί βοριάδες πνέουν σήμερα Μ.Τρίτη στο Ηράκλειο. Ωστόσο από αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός αναμένεται να φτιάξει με περισσότερη ηλιοφάνεια και τους ανέμους να πνέουν σε δυτικές διευθύνσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 Μποφόρ και στα πελάγη 5 Μποφόρ.

Μεγάλη Πέμπτη

Αναμένεται να είναι πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς 2 -3 Μποφόρ, κατά τόπους στα 4 μεταβλητών διευθύνσεων. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 14 βαθμών Κελσίου ως ελάχιστη και 23-24 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη.

Μεγάλη Παρασκευή

Γενικά προβλέπονται καλές καιρικές συνθήκες. Πρόσκαιρα θα κάνουν την εμφάνισή τους αραιές νεφώσεις χωρίς όμως να αναμένονται φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - νοτιονατολικοί αρχικά στα 2-3 Μποφόρ, ενώ αργότερα αναμένεται μικρή ενίσχυση που θα φτάσει μέχρι και τα 4 Μποφόρ. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι στους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ η μέγιστη θα κυμαίνεται 25-26 βαθμούς.

Μεγάλο Σάββατο

Από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής - ξημερώματα Μ. Σαββάτου αναμένεται να ενισχυθούν οι νότιοι άνεμοι σε περιοχές βόρεια της Κρήτης (ανατολικά των Χανίων, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και βόρεια της Σητείας) με την έντασή τους να φτάνει τα 5-6 και κατά διαστήματα τα 7 Μποφόρ. Πρόσκαιρα θα κάνουν την εμφάνισή τους αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 26-27 βαθμούς Κελσίου - με ενδεχόμενο να τους ξεπεράσει.

Κυριακή του Πάσχα

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Πάσχα θα έχουμε παροδικές νεφώσεις, ισχυρούς νοτιάδες και την θερμοκρασία να βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Επίσης, θα έχουμε μικρή μεταφορά σκόνης, αλλά ευτυχώς σε χαμηλά (όχι ανησυχητικά) επίπεδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια