default-image

Ο πιο σέξι αστυνομικός του κόσμου είναι Χανιώτης

Κρήτη
Ο πιο σέξι αστυνομικός του κόσμου είναι Χανιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι από τους αστυνομικούς που επέλεξαν συνειδητά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η δουλειά του, του αρέσει πολύ και την κάνει με μεράκι. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη.

Θα πείτε «εντάξει ακόμη ένας αστυνομικός είναι». Κι όμως, είναι ο «πιο σέξι αστυνομικός στον κόσμο». Ναι, καλά διαβάσατε.

Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν ανήκει σε εμάς φυσικά. Ξένες ιστοσελίδες τον έχουν ανακηρύξει ως τον «πιο σέξι ένστολο της αστυνομίας», έχοντας κάνει κατά καιρούς αφιερώματα για εκείνον, με τα δημοσιεύματα να στέκονται στην εξωτερική του ομορφιά.

Ο Γιάννης Παπαδάκης, λοιπόν, θέλησε να ανοίξει την καρδιά του αποκλειστικά στο allyou.gr, λέγοντάς μας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για το πώς είναι η καθημερινότητα ενός άνδρα της ομάδας «Δίας», για το φλερτ που έχει δεχτεί εν ώρα υπηρεσίας από γυναίκες και πολλά άλλα και το μόντελινγκ που είναι το χόμπι του.

Τι είναι πιο δύσκολο κατά τη γνώμη σου στο επάγγελμα του αστυνομικού;

Το πλέον δύσκολο στις μέρες μας είναι να μπορέσεις να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του πολίτη. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό και συνάμα και το πιο δύσκολο.

Σε ενοχλεί που ο κόσμος βάζει όλους τους αστυνομικούς στο... ίδιο τσουβάλι;

Δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα, γιατί ξέρω καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Σε κανένα επάγγελμα και ούτε στο δικό μας. Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια... Απλά εμείς είμαστε που φαινόμαστε πιο πολύ στον κόσμο.

Τι πρέπει να έχει ένας αστυνομικός προκειμένου να είναι ήσυχος με τη συνείδησή του και με τον πολίτη;

Πρώτα απ'όλα, πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό. Φυσικά ο αστυνομικός δεν υποκαθιστά τη δουλειά του δικαστή. Η δική μας δουλειά είναι να τους πηγαίνουμε στους δικαστές και όχι να δικάζουμε. Εκτός από όλα αυτά, για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή στο κάθε περιστατικό, φροντίζω να εξαντλώ όλα τα ενδεχόμενα, έως ότου μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα.

Πηγή: newsone.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News