default-image

Δεκατρείς συλλήψεις και προσαγωγές για όπλα

Κρήτη
Δεκατρείς συλλήψεις και προσαγωγές για όπλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας δεκατρία άτομα, μετά από αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε το προηγούμενο Σάββατο 23 Απριλίου. Οι δεκατρείς συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για παράνομη κατοχή όπλων.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας δεκατρία άτομα συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί Τελωνειακού κώδικα, περί  Όπλων και περί Αλλοδαπών. Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Πιο αναλυτικά στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών και έκνομων ενεργειών, ολοκληρώθηκε προχθές (23.04.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και Μεσσαράς, της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και χώρους εργασίας.

Αναλυτικότερα, προσήχθησαν εβδομήντα τέσσερα άτομα, ενώ συνελήφθησαν δεκατρία άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων, περί Τελωνειακού κώδικα και της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News