default-image

Μπήκαν με όπλα στον συνεταιρισμό Θραψανού

Κρήτη
Μπήκαν με όπλα στον συνεταιρισμό Θραψανού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον τρόμο σκόρπισαν ανήμερα της Μεγάλης Δευτέρας οι επίδοξοι ληστές οι οποίοι μπήκαν στο Αγροτικό συνεταιρισμό Θραψανού έχοντας βάλει στο «μάτι» το υποκατάστημα της Παγκρήτιας τράπεζας που στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Φορώντας κράνη για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους και με προτεταμένα όπλα πλησίασαν στις 10 το πρωί την υπάλληλο του συνεταιρισμού που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μόνη της στο χώρο και ζήτησαν επιτακτικά και με απειλές να τους παραδώσει τα χρήματα της τράπεζας.

Βρήκαν την τράπεζα κλειστή!

Αυτό που φάνηκε να μην γνώριζαν οι δύο δράστες σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού συνεταιρισμού Θραψανού Γιώργο Γιουλάκη είναι ότι τη Δευτέρα η τράπεζα είναι κλειστή ενώ άκουσαν με οργή την υπάλληλο να τους εξηγεί ότι δεν έχει τα κλειδιά για το χώρο.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ.Γιουλάκη στη συνέχεια προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο αλλά τους πρόδωσε ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Κατέγραψε τις κινήσεις

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και υπό εξέταση βρίσκεται το υλικό που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος του συνεταιρισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News