default-image

Τελευταίο δραματικο αντίο για τα θύματα του Σκαλανίου

Κρήτη
Τελευταίο δραματικο αντίο για τα θύματα του Σκαλανίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήμερα της Μεγάλης Δευτέρας έμελλε οι γονείς, φίλοι και συγγενείς του 25χρονου Γιώργου  να πουν το μεγάλο αντίο στο παλικάρι που χάθηκε τόσο ξαφνικά. Ο αποχαιρετισμός  δύσκολος και κανείς δεν θέλει ακόμη  να πιστέψει ότι ο άτυχος μουσικός έσβησε στην άσφαλτο και δεν θα ασχοληθεί ποτέ πια με τη μουσική που τόσο αγαπούσε.

Στο Αρκαλοχώρι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι το νεαρό μουσικό.

Ο μουσικός Γιώργος Τριβιζάκης

Διπλή απώλεια για την Αγγελική Γιαχνάκη

Δυστυχώς μεγάλη έμελλε να είναι η απώλεια και για ένα δικό μας πρόσωπο την Αγγελική Γιαχνάκη που εργάστηκε στον όμιλο της «KΡΗTH TV» . Έχασε στο τροχαίο δυστύχημα του Σκαλανίου μέσα σε μία στιγμή, δύο αγαπημένα πρόσωπα: τα πεθερικά της Άγγελο και Ειρήνη Σπανάκη .

Το τελευταίο αντίο είπαν στις 4 το απόγευμα στο Αστρίτσι, φίλοι και συγγενείς, απαρηγόρητοι για το χαμό τους.

Συλλυπητήρια και από τον όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV" στην Αγγελική και την οικογένειά της για τη μεγάλη απώλεια.

Διπλή απώλεια για τους συγγενείς του ζεύγους Σπανάκη που χάθηκε στο τροχαίο

Η «κατάρα» του Σκαλανίου

Όλοι μιλούν πλέον όχι μόνο για την απώλεια του παλικαριού και του άτυχου ζεύγους αλλά και για τη μεγάλη "κατάρα" του Σκαλανίου, ένα σημείο του οδικού δικτύου του Ηρακλείου που έχει «στερήσει» τη ζωή ήδη τεσσάρων ανθρώπων μέσα σε λίγες μέρες. Το τίμημα της ασφάλτου είναι βαρύ…Πρόσωπα με ζωές που σταμάτησαν ξαφνικά και δικούς τους ανθρώπους που αφήνουν πίσω απαρηγόρητους.

Το μοιραίο τροχαίο

Ο αγαπητός  μουσικός Γιώργος Τριβιζάκης, από το Αρκαλοχώρι, οδηγούσε το αυτοκίνητο του επιστρέφοντας σπίτι του ξημερώματα Κυριακής, μετά από  νυχτερινή εργασία σε μαγαζί του Ηρακλείου.

Η τύχη όμως έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι.

Το  όχημα του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε  το ζεύγος Σπανάκη,  με αποτέλεσμα να χάσει τόσο ο ίδιος τη ζωή του όσο και οι δύο ηλικιωμένοι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Θρήνος για το νεαρό μουσικό

Ο Γιώργος, ως μουσικός είχε συνεργαστεί με πολλούς Κρητικούς καλλιτέχνες και ξεχώριζε για το ταλέντο του.

Σε μια από την εμφανίσεις του Γιώργου στην εκπομπή "Κρήτες Καλλιτέχνες" της "ΚΡΗΤΗ TV", στο πλευρό του Αντώνη Μαζοκπάκη.

Απρίλης: Ο πιο φονικός μήνας του 2016 από άποψη τροχαίων

Η Κρήτη εκ νέου  μέσα σε λίγες μόλις ώρες θρηνεί έναν ακόμη άνθρωπο, που χάνεται στο οδικό δίκτυο του νησιού. Ο Απρίλιος χαρακτηρίζεται πλέον ως ο μήνας με τους περισσότερους νεκρούς από την αρχή αυτής της χρονιάς. Άνθρωποι φεύγουν αμαχητί στο βωμό της ασφάλτου, με οικογένειες να ξεκληρίζονται βυθίζοντας από τη μία στιγμή στην άλλη στο πένθος τοπικές κοινωνίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τον Απρίλιο και μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί τουλάχιστον εφτά  θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με συνολικά 10 νεκρούς  ενώ τον Μάρτιο οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα έφθασαν τους 4, τον Φεβρουάριο τους 3 και τον Ιανουάριο 4. Σύνολο νεκρών μέχρι στιγμής 21 άνθρωποι.

Και όλα αυτά, ενώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα ο αριθμός των νεκρών από αρχές του 2015 μέχρι και την τελευταία ημέρα του Απριλίου είχαμε επίσης 18 νεκρούς (9 τον Απρίλιο, 4 τον Μάρτιο, 3 τον Φεβρουάριο, 2 τον Ιανουάριο) σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ.

Η διαφορά ωστόσο έγκειται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις μέσα του μήνα και είμαστε ενόψει Πάσχα,πέριοδος που και στο παρελθόν έχει δώσει τροχαία ατυχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News