Ειδήσεις

Σκυλί επιτέθηκε σε παιδί στην συνοικία Αγίας Αικατερίνης

Αναστάτωση επικρατεί στην συνοικία Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου. Ένα εξαγριωμένο σκυλί επιτέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα 10χρονο αγοράκι, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς και στο σώμα του.

    
Το 10χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε άμεσα και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έπαιζε έξω στο δρόμο με άλλα παιδιά, το σκυλί πήδηξε την καγκελόπορτα του σπιτιού του ιδιοκτήτη του και εξαγριωμένο επιτέθηκε στο μικρό αγόρι.

Κάτοικοι της περιοχής έντρομοι έτρεξαν να σώσουν το 10χρονο αγόρι από τα δόντια του εξαγριωμένου σκυλιού, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τέτοια η μανία του, που με δυσκολία κατάφεραν να το γλυτώσουν.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αυτό το περιστατικό είδαν το εξαγριωμένο σκυλί να επιτίθεται σε άλλες δύο γυναίκες και ένα ακόμη παιδί, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί αν τους τραυμάτισε σοβαρά.

Μετά από αρκετή ώρα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, ο υπεύθυνος περισυλλογής του Κυνοκομείου Ηρακλείου κ. Φώτης Φωτάκης με τη συμβολή της Αστυνομίας κατάφερε να πλησιάσει το εξαγριωμένο ζώο, να το ηρεμίσει και να το μεταφέρει στο Κυνοκομείο Ηρακλείου.

Σχόλια