default-image

Ετοιμοπόλεμος για το μεγάλο ματς με τον Ηλυσιακό ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ετοιμοπόλεμος για το μεγάλο ματς με τον Ηλυσιακό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος και πλήρης θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην αυριανή (24/4) κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και έκανε τις επιλογές  του για την αποστολή του αυριανού ματς. Μόνοι απόντες είναι οι τραυματίες Σαχινίδης και Πίτσος.

Συνολικά ο τεχνικός του ΟΦΗ συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, την οποία αποτελούν οι  Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Πατινιώτης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης, Φαμπίνιο, Νάστος, Γκούμας, Φουκαράκης,Πόποβιτς, Καλέ, Περογαμβράκης, Χαντί, Μπουρσέλης, Σαχλαμάκης.

Εκτός αποστολής πέρα απο τους τραυματίες Πίτσο και Σαχινίδη, έμειναν και οι τερματοφύλακες Βλάχος, Γιαννόπουλος και οι Μαρτσάκης, Τουγλής.

Το παρών στη σημερινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο έδωσε και αντιπροσωπία της διοίκησης θέλοντας να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Πιο συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής., Αντίπας Σηφάκης και οι  Κώστας Αρχοντάκης και Μανόλης Μανωλιδάκης. Ακόμα, ο Δημήτρης Αποστολάκης, αλλά και  ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ είχαν μετά το τέλος της προπόνησης συζήτηση με το Νίκο Νιόπλια, για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News