Ειδήσεις

To Μake a wish έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα

Με μια σπουδαία ευχή που πραγματοποίησαν σε έναν 15 χρονο και μια ευχή που ήδη σχεδιάζουν να υλοποιήσουν σε μια 9χρονη από το Ηράκλειο, ετοιμάζεται το Make a Wish να γιορτάσει το Σάββατο την παγκόσμια μέρα ευχής.

?

Κάθε χρόνο όπως εξηγούν τα μέλη της παγκόσμιας δράσης που πραγματοποιεί ευχές σε παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη, οι υποψήφιες ευχές γίνονται περισσότερες και τα παιδικά χαμόγελα πολλαπλασιάζονται. Χαμόγελα όπως αυτά στο πρόσωπο του Γιώργου και της Ναταλίας που ονειρεύτηκαν το δωμάτιο των ονείρων τους και σαν από θαύμα οι άνθρωποι του Κάνε Μια ευχή….. το έκαναν πράξη.

?

?

Ο 15 χρονος Γιώργος πια… Ξυπνάει και κοιμάται όπως ονειρευόταν. Μέσα σε ένα σκηνικό που του θυμίζει το Λονδίνο την πόλη των ονείρων του. Αυτό που χρόνια ήθελε… Και σαν να κρατούν μαγικό ραβδί οι άνθρωποι του Make a wish κατάφεραν να πραγματοποιήσουν.

?

?

Οι μέρες και οι νύχτες για το Γιώργο που δίνει τη δική του μάχη και μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πόσο μεγάλος νικητής είναι μοιάζουν κοσμοπολίτικες. Είναι με θέα το Big Ben και τον Τάμεση. Μια γεύση από τη Μεγαλούπολη…. Που τον συνοδεύει κάθε φορά που ακόμη και οι δύσκολες στιγμές τον κουράζουν…όμως η αισιοδοξία και η επιμονή του… δεν τον αφήνουν να χάσει τη δύναμή του…

?

Κι αν το δωμάτιο είναι το καταφύγιο του….. ο Γιώργος στα 15 του γνωρίζει καλά ποια είναι πραγματικά η δύναμή του….

Δίπλα στον 15χρονο που χαίρεται όπως λέει για όλους όσους τον αγαπούν …. Και η 9χρονη Ναταλία που περιμένει και εκείνη με τη σειρά της την πραγματοποίηση της ευχής της.

?

Δύο παιδιά που γελούν ευτυχισμένα….. Που κρατιόνται χέρι χέρι και βλέπουν εικόνες στο διαδίκτυο όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Ο Γιώργος και η Ναταλία και το μήνυμά τους είναι το σημαντικότερο ίσως μέρος του εορτασμού της παγκόσμιας μέρας ευχής το Σάββατο έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη.

Σχόλια