Ειδήσεις

Επιτέλους την... μπαλώσανε

Ένα ακόμη ρεπορτάζ της "ΚΡΗΤΗ TV" και του portal neakriti.gr έκανε το… "θαύμα" του στο ζήτημα της αποκατάστασης του οδοστρώματος και κατ' επέκταση της ασφάλειας των οδηγών που κινούνται στους δρόμους με τις αμέτρητες "παγίδες".

Πριν λίγες μέρες, καταγράψαμε μια επικίνδυνη λακκούβα στην οδό Μαυσώλου, στο ύψος της Βιομηχανικής περιοχής Ηρακλείου, σημείο το οποίο είχε προκαλέσει την οργή των διερχόμενων οδηγών, οι οποίοι είτε έπεφταν θύματα λακκούβας είτε κινδύνευαν με ατύχημα εισερχόμενοι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για την αποφυγή της λακκούβας.

Μια λακκούβα "εφιάλτης" και για χρονικό διάστημα άνω των δέκα ημερών, με την ταλαιπωρία των οδηγών να χτυπά "κόκκινο".

Πρόκειται μάλιστα για μια λακκούβα η οποία σχηματίστηκε μετά από εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σημείο και αφορούσαν την αποκατάσταση αγωγού της ΔΕΥΑΗ.

Μετά την ανάδειξη του θέματος και αφού ενημερώσαμε τόσο τη Τεχνική Υπηρεσία όσο και την ΔΕΥΑΗ, ώστε να υπάρξει στενή συνεργασία των δύο υπηρεσιών για την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Έτσι και έγινε. Μέσα σε χρονικό διάστημα τριών εργάσιμων ημερών, έπεσε η άσφαλτος από συνεργείο της Τεχνικής υπηρεσίας.

Καλό πάντως, θα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες να ανταποκρίνονται άμεσα και σε άλλες περιοχές που θυμίζουν… ναρκοπέδιο για την αποφυγή ατυχημάτων και ζημιών στα οχήματα.

Πριν την αποκατάσταση.  

Μετά την αποκατάσταση.

Σχόλια