default-image

Ποιός είναι ο νέος διοικητής του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Ποιός είναι ο νέος διοικητής του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τραγική καθυστέρηση πολλών μηνών και ένα μακρύ χρονικό διάστημα κατά το οποίο έμειναν «ακέφαλα» τα νοσοκομεία της Κρήτης, διορίστηκε την Τετάρτη ο νέος διοικητής του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με την εκτίμηση της νέας διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένης Μαυρομμάτη που είχε μιλήσει στο neakriti.gr  το θέμα των νέων διοικητών ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου θα έκλεινε μέχρι την Δευτέρα 11 Απριλίου, με την αγωνία ωστόσο να συνεχίζεται για τους διεκδικητές των θέσεων, αφού όντως ανακοινώθηκαν οι διοικητές, ωστόσο άλλων νοσοκομείων που δέχονται μεγάλο όγκο προσφύγων.

Την Τετάρτη η αγωνία πήρε τέλος, αφού όπως ανακοινώθηκε στο τιμόνι του ΠΑΓΝΗ θα βρεθεί ο Ιωάννης Τασσόπουλος, πτυχιούχος κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μετεκπαίδευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας «Διοικητικός Διευθυντής Νοσοκομείου» (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας) και στη Γενική Διοίκηση (Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης).

Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο «Λαϊκό» και στο υπουργείο Υγείας όπου έχει διατελέσει Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντίληψης και Αλληλεγγύης.

Εκτός του ΠΑΓΝΗ ανακοινώθηκαν οι νέοι διοικητές στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Ρίου, Αλεξανδρούπολης καθώς και στο Νοσοκομείο Χίου, από το υπουργείο Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News