Ειδήσεις

Στάση εργασίας στα καταστήματα και τις αποθήκες Μαρινόπουλος

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχώρησε ε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου στα καταστήματα και τις αποθήκες της εταιρίας Μαρινόπουλος ΑΕ , ανταποκρινόμενη στην απαίτηση των συναδέλφων όπου θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα στην εργοδοσία.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει:Οι εργαζόμενοι αντιδρούν καθώς η εταιρία ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την καταβολή του μισθού τους για το μήνα Μάρτη, δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά για το αν, και πότε θα βάλε το δώρο Χριστουγέννων και το μισθό Απρίλιου. Για την εργασιακή ανασφάλεια που δημιουργούν τα άδεια ράφια και το «πλάνο εξυγίανσης» που δεσμεύτηκε στις τράπεζες προκυμμένου να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση.

Από την πρωινή περιφρούρηση στην πύλη της αποθήκης στη Βιομηχανική περιοχή ,προέκυψε η ανάγκη οργάνωσης, ετοιμότητας, στην κατεύθυνση αγωνιστικών διεκδικήσεών για μόνιμη και σταθερή δουλειά με διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων.

Όποια και αν είναι τα παιχνίδια ανακατατάξεων των μεγαλοεργοδοτών στο χώρο των Σ/Μ δεν θα δεχθούμε να είναι πάλι οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους αυτοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου να οργανωθούν στα σωματεία τους, να μπουν μπροστά για οργάνωση επιτροπής σε κάθε κατάστημα,  έτοιμες να ετοιμάσουν την απάντηση των εργαζομένων όποτε αυτή χρειαστεί.

Σχόλια