default-image

Απόλυση Τζόρτζεβιτς από Παναθηναϊκό!

Μπάσκετ
Απόλυση Τζόρτζεβιτς από Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tέλος η Ευρώπη… τέλος και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον Παναθηναϊκό! Μετά τη λήξη του αγώνα που έφερε τον αποκλεισμό με 3-0 από την Λαμποράλ Κούτσα, οι «πράσινοι» απέλυσαν με… συνοπτικές διαδικασίες τον Σέρβο τεχνικό.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που ο Σέρβος προπονητής βγήκε από την Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωνε επίσημα για τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας προσελήφθη από τους "πράσινους" στις 30 Ιουνίου 2015, για να αποχωρήσει δέκα μήνες αργότερα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε μετά από την "πράσινη" επιθυμία, με το "τριφύλλι" να αναζητά πλέον τον διάδοχό του, για να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Η σχετική ανακοίνωση:  "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς".

Παρεμπιπτόντως, οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη τύπου του ΟΑΚΑ ήταν οι εξής: "Ήταν μία σκληρή ήττα για εμάς. Στο ταξίδι μας στη Βιτόρια πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε με 1-1. Όλοι θέλαμε να παίξουμε σωστά το παιχνίδι, αλλά η Λαμποράλ ήταν πολύ προετοιμασμένη. Συγχαρητήρια στην Λαμποράλ με πόνο καρδιάς. Κάποια τρίποντα στην τελευταία περίοδο μας έκοψαν τα πόδια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ευστόχησαν σε 7/10 τρίποντα. Σκόραραν δηλαδή 21 πόντους από τρίποντα. Σε όλη τη σειρά των παιχνιδιών δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ. Δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς και οι επόμενες ημέρες που ακολουθούν. Θα πρέπει να βρουν το σθένος και τη θέληση για τη συνέχεια στα ελληνικά πλέι οφ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News