default-image

Βγήκαν απο τη ΜΕΘ μάνα και κόρη που έφαγαν μανιτάρια

Υγεία
Βγήκαν απο τη ΜΕΘ μάνα και κόρη που έφαγαν μανιτάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά τα κατάφεραν και πλέον θα μπορούν όχι μόνο να τη θυμούνται αλλά και να τη διηγούνται την περιπέτεια που βίωσαν οι δύο γυναίκες ,μάνα και κόρη έπειτα από δηλητηρίαση που υπέστησαν εξαιτίας μανιταριών και  χρειάστηκε ακόμη και να νοσηλευτούν μέχρι και στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η 86χρονη και η 55χρονη βγήκαν νικήτριες και από χθες πήραν εξιτήριο από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου και πλέον νοσηλεύονται στην παθολογική κλινική.

¨"Η υγεία τους δεν κινδυνεύει ,η λειτουργίας ήπατος και νεφρών εξελίσσεται φυσιολογικά και οι δύο γυναίκες γλύτωσαν τα δυσάρεστα",εξηγεί στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ κ. Ανέστης Κιούλπάλης.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα αναχωρήσουν εντελώς από το νοσοκομείο οι δύο ασθενείς αλλά και μόνο η είδηση ότι έγιναν καλά και βγήκαν από την εντατική σκόρπισε ανακούφιση στους δικούς τους ανθρώπους που ζούσαν ώρες αγωνίας τα τελευταία 24ώρα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δύο γυναίκες που μένουν σε χωριό της Μεσσαράς,μετά τη συγκεκριμένη περιπέτεια τους θα κάνουν πολύ καιρό να καταναλώσουν εκ νέου μανιτάρια και ίσως και να μην τα ξαναδοκιμάσουν από εδώ και στο εξής.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News