Ειδήσεις

Βρέθηκε συμβατός δότης μέσω του Doctor any Time!

Μια πολύ καλή είδηση έφτασε σήμερα στα γραφεία του neakriti.gr.Ένας πολύ σημαντικός μας συνεργάτης ήταν η αιτία να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

To www.doctoranytime.gr , η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για να κλείσεις ραντεβού με γιατρό, έτρεξε το προηγούμενο διάστημα εντατικά μια καμπάνια ενημέρωσης και συλλογής δειγμάτων DNA, για όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών.

Ένας  εξ αυτών των ανήσυχων και ευαισθητοποιημένων ανθρώπων ταυτοποιήθηκε ως συμβατός δότης με κάποιον ασθενή του οποίου η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ο δότης αφού ενημερώθηκε δέχτηκε να κάνει Δωρεά Μυελού των οστών, δίνοντας πολύ απλά αίμα. Η διαδικασία δωρεάς μυελού έχει αλλάξει , δεν χρειάζεται να γίνει καμία επέμβαση στον υγιή δότη. Αντίθετα έχουν τόσο πολύ απλοποιηθεί τα πράγματα, που οι συμβατοί δότες  το μόνο που έχουν να κάνουν είναι , εφόσον ταυτοποιηθούν και τους ζητηθεί, να δώσουν αίμα , με τη μέθοδο της Λευκαφαίρεσης , μια διαδικασία τόσο απλή όσο το να δίνεις αίμα.

Όπως δημοσίευσε η Γενική Διευθύντρια του Doctor any time , Ελευθερία Ζούρου:

«Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα. Για κάποιους δεν ήταν δεδομένο. Μόλις ενημερώθηκα ότι μέσω της διαδικασίας ενημέρωσης και συλλογής δειγμάτων του ?#Doctoranytime? βρέθηκε ένας συμβατός δότης και δέχτηκε να κάνει Δωρεά μυελού των οστών Δίνοντας απλά αίμα (έχει αλλάξει η διαδικασία που ξέρατε!!!!) Μια ζωή μπορεί να σωθεί! 
Δεν το γράφω για συλλογή likes. Το γράφω για να ζητήσω σε όποιον έχει εταιρεία, δουλεύει σε εταιρεία, έχει πρόσβαση σε κόσμο να επικοινωνήσει μαζί μου και να οργανώσουμε ενημέρωση και συλλογή δειγμάτων DNA (γίνεται παίρνοντας σάλιο, πιο απλό και ανώδυνο απλά δεν υφίσταται!!!). Δουλεύει!

Δεν θέλεις να γίνεις το φάρμακο κάποιου;

Δεν θέλεις να σώσεις μια ζωή;»

?#βαλετομυελοσουναδουλεψει ??#θαγινειστοφαρμακομου?; #Doctoranytime

Σχόλια