default-image

To εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στα Χανιά

Κρήτη
To εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προτεινόμενο, στα μέλη του, εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ανακοίνωσε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00, τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 9:00 έως τις 21:00, τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 18:00 και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00. Την Τρίτη 3 Μαΐου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, έχοντας ως πάγια άποψη ότι η απελευθέρωση των οκτώ Κυριακών θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική απελευθέρωση και των 52 Κυριακών, διευκρινίζει ότι αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 24 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) και την Κυριακή 8 Μαΐου. «Κατά συνέπεια, προτρέπουμε τους συναδέλφους να κρατήσουν τα καταστήματα τους κλειστά -όπως μας έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν- και να αποδείξουν για άλλη μία φορά στην πράξη την αποφασιστικότητά τους για την περιφρούρηση της κυριακάτικης αργίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News