Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος, αναλαμβάνει ο Λ.Αυγενάκης

Εξελίξεις ,με φόντο την παραίτηση που υπέβαλλε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, δρομολογούνται στο κόμμα της Συγγρού.

Μετά από το αλαλούμ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και τις πληροφορίες για κύκλο διαγραφών, ο κ. Παπαμιμίκος υπέβαλε την παραίτησή του θέλοντας να αποφύγει την διαγραφή μετά και την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του απο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.Ενώ τελευταίες  πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του, πρόκειται να αναλάβει ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και  βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης  ο οποίος μάλιστα χαίρει της εμπιστοσύνης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη δήλωσή του, ανέφερε ότι κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν την ΟΝΝΕΔ, «απόφαση που με βρίσκει προφανώς αντίθετο», ενώ σημείωνε ακόμη ότι «κάποιοι προσπαθούν από το πρωί να βρουν τρόπο να με διαγράψουν λίγο πριν από το συνέδριο της ΝΔ και τη λήξη της θητείας μου, χωρίς να μπορούν να βρουν τίποτα σε βάρος μου».

«Παραιτούμαι για να διευκολύνω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», ανέφερε ακόμη η δήλωσή του σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχόλια