Ειδήσεις

Κατείχε παράνομα κροτίδες

Στην κατοχή ενός 44χρονου ημεδαπού άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 550 κροτίδες. Ο 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, ο 44χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που πραγματοποιούνται, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά πεντακόσιες πενήντα (550) κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχόλια