default-image

Τζόρτζεβιτς: "Να μην κάνουμε δώρα"

Μπάσκετ
Τζόρτζεβιτς: "Να μην κάνουμε δώρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την Λαμποράλ Κούτσα και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στο Final Four της Euroleague.,

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μία μέρα πριν μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως άλλωστε συνηθίζεται, και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει οι «πράσινοι» να έχουν το μυαλό τους μόνο σε αυτό και όχι συνολικά στο πώς θα γίνει η ολική ανατροπή.

Για το παιχνίδι και αν σκέφτονται την ανατροπή: «Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχει το αυριανό ματς και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Ένα βήμα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που εσάς αρέσει πολύ. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας που είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για αυτά που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός ενόψει του τρίτου αγώνα σε σχέση με τους αγώνες στη Βιτόρια: «Πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι. Θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για μας. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σε αυτό ποντάρω ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και αν υπάρχει πίστη στου παίκτες: «Ασφαλώς έχουν πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News