default-image

Έκαναν βόλτες ασθενή μέχρι να βρεθεί ασανσέρ για ΜΕΘ

Υγεία
Έκαναν βόλτες ασθενή μέχρι να βρεθεί ασανσέρ για ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια άκρως απαράδεκτη και προβληματική λειτουργία που αφορά το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και η οποία έχει να κάνει με την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ανελκυστήρες του ιδρύματος έρχονται σε επαφή  το τελευταίο διάστημα, ασθενείς, γιατροί και επισκέπτες.

Η αγανάκτηση των εργαζομένων έφτασε στο απροχώρητο με πρόσφατο περιστατικό να αφορά διασωληνομένο ασθενή σε σοβαρή κατάσταση που μεταφερόταν από τραυματιοφορέα και ομάδα ιατρών και νοσηλευτών για εισαγωγή στη ΜΕΘ. Έκανε όμως "βόλτες" στο ισόγειο του Νοσοκομείου μέχρι να βρεθεί και να έρθει ασανσέρ που να χωρά το συγκεκριμένο φορείο για να ανέβει στον 3ο  όροφο όπου βρίσκεται η ΜΕΘ. Ενώ σε άλλο πρόσφατο περιστατικό, η νυχτερινή καθαρίστρια του Νοσοκομείου εγκλωβίστηκε για περισσότερο από 20 λεπτά σε έναν από τους ανελκυστήρες που παθαίνουν συνεχώς βλάβες.

Επανειλημμένως στο πρόσφατο παρελθόν ,όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση τους τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο, έχουν  επισημάνει την απαράδεκτη και προβληματική λειτουργία των ανελκυστήρων κυρίως τους τελευταίους μήνες. Πολλές φορές κάποιοι από τους ανελκυστήρες  τίθενται εκτός λειτουργίας (αυτή την περίοδο δεν λειτουργούν οι 2 από τους 4 μεγάλους ανελκυστήρες), ενώ οι υπόλοιποι έχουν προβληματική λειτουργία που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στο προσωπικό του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα στους τραυματιοφορείς που καθημερινά μεταφέρουν με τους ανελκυστήρες δεκάδες ασθενείς με φορεία και αμαξίδια. Παράλληλα δημιουργείται μεγάλη δυσκολία για το  εργατικό προσωπικό που μεταφέρει καθημερινά δεκάδες φορτία με υλικά και φάρμακα από τις αποθήκες και το φαρμακείο που βρίσκονται στο υπόγειο προς τις κλινικές που βρίσκονται στους ορόφους.

Δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση υπογραμμίζουν και ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα έτσι ώστε να αποκατασταθεί η κανονική και ασφαλής λειτουργία των ανελκυστήρων. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουν σε κάθε αρμόδια αρχή και θα ζητήσουν ωτον καταλογισμό ευθυνών στους υπεύθυνους. Η ανακοίνωση έχει αποδέκτη τον υπεύθυνο τεχνικής υπηρεσίας Νοσοκομείου ΑΓ. Νικολάου Μ. Σουσαμλή και κοινοποιείται στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του  Λασιθίου και τον εκτελώντα  χρέη διοικητή ΓΝ,ΑΝ Χ. Μασούντ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News