default-image

«Κυριακή των μπράβων κι ενός αλήτη» έζησε το Ηράκλειο!

Μπάσκετ
«Κυριακή των μπράβων κι ενός αλήτη» έζησε το Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλείου, Νικόλαος Μπαξεβάνος για τα όσα έζησε η αποστολή της ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο έχει τίτλο «Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ, ΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΘΗΝΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ!!!» και περιγράφει τριτοκοσμικές καταστάσεις στη Νέα Σμύρνη, επιθέσεις στην ομάδα και στον φίλαθλο κόσμο αλλά και την απίστευτη συμπεριφορά του 1ου διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παντελίδη…

Η ανακοίνωση-καταγγελία

«Τελικά ο Πανιώνιος ήταν τιμωρημένος; Σε ένα αγώνα κεκλεισμένων θυρών, όπου η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει στο γήπεδο έως 30 ανθρώπους, στο γήπεδο πέραν της 20μελής αποστολής του Πανιωνίου, υπήρχαν περίπου 80-100 άνθρωποι στη κερκίδα, μερικοί εξ αυτών φουσκωτοί, οι οποίοι μάλιστα είχαν περικυκλώσει το γήπεδο. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν το μόνο παρατράγουδο της ημέρας, καθώς ο κατώτερος των περιστάσεων κ. Παντελίδης, ήθελε να δώσει κι αυτός τη δική του παράσταση.

Αναφέρουμε μερικά από τα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν χθες:

Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο αθλητής της ομάδας του Πανιωνίου Νίκος Μίχαλος, μπροστά στα μάτια του 1ο διαιτητή κ. Παντελίδη, εξύβρισε τον προπονητή της ομάδας μας, λέγοντας του: θα σε γαμ…. μου…πανο, θα σε παω γαμ…ντας μεχρι τη Κρήτη. Θα φάτε 40 πόντους που….α, γα…ω τον πατέρα σου αρχ… που ήρθες εδώ να κουνηθείς….(αυτό είναι μόνο τεχνική ποινή κ. Παντελίδη;), καθώς επίσης ο παραπάνω αθλητής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκαλούσε με χειρονομίες και βρισιές τον πάγκο και τη κερκίδα όπου καθόταν οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Ο κ. Μίχαλος προφανώς έπρεπε να αποβληθεί πολλές παραπάνω από μια φορές κ. Παντελίδη. Επίσης ο κ. Μίχαλος, κατά τη διάρκεια της ένστασης, βγήκε από τα αποδυτήρια και μας απόκαλούσε κωλοτρυπίδες. Ποιος; Ο κ Μίχαλος; Ας σοβαρευτούμε…

Στη διακοπή του αγώνα, η οποία προκλήθηκε από παρέμβαση του κ. Σπυριδάκη (διαφορετικά, δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να αντιληφθεί ότι ήταν υπεράριθμοι) και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του κόσμου (για 2 λεπτά το πολύ, καθώς ξαναμπήκαν στο γήπεδο), μπράβοι προσκεκλημένοι της γηπεδούχου ομάδας, αφου κατέβρεξαν με νερά και καφέδες τις μητέρες των αθλητών μας, κατόπιν τις έσπρωξαν και τις πέταξαν στις τζαμαρίες του γηπέδου, με αποτέλεσμα τη λιποθυμία!!! μιας εξ αυτών καθώς επίσης βιαιοπράγησαν (κλωτσιές, μπουνιές) και κατά του κ. Σπυριδάκη. Επίσης, κατά τη διάρκεια των πρώτων βοηθειών, ο άγνωστος αδερφός του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Φάνη (έτσι έγινε κι αυτός γνωστός στους τριγύρω του, σαν αδερφός του Φάνη, όπου με τη συμπεριφορά του προσβάλλει αυτόν τον τεράστιο αθλητή), ήθελε να καταθέσει μήνυση κατά της γυναίκας που λιποθύμησε.

Στο ημίχρονο, και καθώς ο προπονητής της ομάδας μας κινήθηκε προς τους διαιτητές για να διαμαρτυρηθεί, ο λίγος κ Παντελίδης μπροστά στα μάτια του κομισάριου κ. Τεφτίκη, απευθύνθηκε προς τον προπονητή μας λέγοντας: αν ξαναπεράσεις τη γαμημένη τη γραμμή, θα δείς τι θα γίνει. Καθώς επίσης και στο 3ο δεκάλεπτο, όταν ο προπονητής μας ρώτησε αν σε μια φάση έγινε φάουλ, η απαντήση του παραπάνω κυρίου ήταν: κοίτα πως πάιζετε που θές κ φάουλ, σε ένα απόλυτα ειρωνικό ύφος.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο που οι 2 μεγάλες ήττες της ομάδας μας και μάλιστα σε 2 ντέρμπι είναι με τον κ. Παντελίδη. Ένας απόλυτα ειρωνικός «διαιτητής», που για εμάς είναι άκρως επικίνδυνος, διαφορετικά δε μπορούν να δικαιολογηθούν τα παραπάνω. Ακόμη και στο τέλος του αγώνα και μετά την επιθυμία μας να κάνουμε ένσταση, μας είπε ότι δεν μπορούμε καθώς έπρεπε να το δηλώσουμε στην αρχή του παιχνιδιού ή στο ημίχρονο. Δηλαδή κ. Παντελίδη, αν γινόταν κάτι μετά το ημίχρονο; Αν εμείς αποφασίσαμε μετα από τόσες προσπάθειες και προς εσάς και προς το κομισάριο αλλά και προς την αστυνομία να κάνουμε την ένσταση που έχουμε δικαίωμα να κάνουμε; Σε αντίθεση με τον κ. Αναστόπουλο, ο οποίος ήταν πραγματικά κύριος από την αρχή μέχρι το τέλος και ήταν ο μόνος που προσπάθησε να επιβάλει τη φωνή της λογικής κατά τη διάρκεια της ένστασης καθώς ο κ. Παντελίδης είχε διαφορετική άποψη.

Επίσης στο τέλος του παιχνιδιού ο άγνωστος αδερφός του Φάνη και μετά την επιθυμία μας να καταθέσουμε ένσταση, απευθύνθηκε υποτιμητικά προς τον προπονητή μας λέγοντας του: να μάθεις να κερδίζεις τα παιχνίδια στο γήπεδο όταν γίνεις προπονητής.

Δυστυχώς φαίνεται ότι ο αυτός ο τεράστιος σύλλογος, ο Ιστορικός, η πιο συμπαθής ομάδα της Ελλάδος, ο Πανιώνιος δε βρίσκεται τυχαία έδω, καθώς περιβάλλεται από ανθρώπους «ανιστόριτους», λίγους, που τον προσβάλλουν σε κάθε τους κίνηση.

Όπως καταλαβαίνετε, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πλασματικό καθώς δεν μπορούσε υπό αυτές τις συνθήκες να διεξαχθεί παιχνίδι. Όταν το γήπεδο περιβάλλεται από μπράβους, όταν ο κ. Μίχαλος έπρεπε να αποβληθεί σε αμέτρητα περιστατικά, όταν αγώνας κεκλεισμένων θυρών γίνεται ανοιχτός, όταν υπάρχουν εντάσεις και επεισόδια κατά τη διάρκεια κεκλεισμένων θυρών αγώνα και παρόλα αυτά ο κ. Παντελίδης δεν είδε κόσμο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά μόνο 2 λεπτα πριν το τέλος του αγώνα, καθώς όπως ισχυρίζεται, για λόγους ασφαλείας;;;;(ποιού;;;) άνοιξαν οι πόρτες για να εισέλθουν αθλητές που έιχαν προπόνηση!!!! μετά τον αγώνα. κ. Παντελίδη, άνθρωποι του Πανιωνίου απευθύνθηκα προς εμένα και μου είπαν ότι αυτό που κάνουμε, δεν είναι ηθικό, τους απάντησα ότι είναι όμως νόμιμο. Κάνοντας όλα αυτά που κάνατε στο παιχνίδι, και λέγοντας ψέμματα, δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε νόμιμο!!!

Γιατί κατέβηκαν τα βίντεο του αγώνα κύριοι του Πανιωνίου; Έχετε να κρύψετε τίποτα, ή φοβάστε κάτι. Μην αγχώνεστε, έχουμε εμείς και βίντεο και φωτογραφίες. Αν τυχόν τα χάσατε, ζητήστε τα από εμάς!! Μάλλον φαίνεται ότι ο κ. Διαμαντόπουλος έιχε απόλυτο δίκαιο για όσα σας κατηγορεί, απλά το αναφέρω γιατί ακούστηκε το ονομα του στα αποδυτήρια όταν αναφέρατε ότι ήσασταν η ομάδα που δεν έκανε ένσταση στον μεταξύ σας αγώνα. Εγώ σας θύμισα για τι σας κατηγορεί ένας παίχτης που τίμησε τα χρώματα της ομάδας σας όσο λίγοι.

Όλα τα παραπάνω έγιναν παρουσία εισαγγελέα, φανταστείτε να μην υπήρχε κιόλας!!!

Θα θέλαμε να αναφέρουμε επίσης δύο ανθρώπους που ξεχώρισαν στο χθεσινό παιχνίδι, (τον ένα τον αναφέραμε και παραπάνω)τον κ. Αναστόπουλο και τον κ. Τσιάκο, οι οποίοι ήταν οι μόνοι ΑΝΤΡΕΣ μέσα στο γήπεδο. Παίχτες σαν τον Γιώργο, κοσμούν τα γήπεδα. Μπράβο σας κύριοι για το ήθος σας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ζητήσουμε την εξαίρεση από την ομάδα μας αυτού του επικίνδυνου και λίγου «διαιτητή» κ. Παντελίδη. Πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ζητάμε εξαίρεση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση,

Μπαξεβάνης Νικόλαος

Πρόεδρος τμήματος Μπασκετ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News