default-image

Πλημμύρισε ιστιοπλοϊκά το λιμάνι του Ηρακλείου

Σπορ
Πλημμύρισε ιστιοπλοϊκά το λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε  απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός Αγώνας «Φάνης Λυρώνης» στις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7/RDL, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ΕΙΟ/ΕΑΘ.

Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών που κατέκλυσαν χθες στο λιμάνι του Ηρακλείου. Αθλητές από όλη την Κρήτη συμμετείχαν στον αγώνα του ΙΟΗ.

Στην κατηγορία Laser την πρώτη θέση πήρε ο Νικόλας Σιγανός του ΙΟ Αγίου Νικολάου, ακολούθησε ο Γιάννης Κουμπανάκης του ΝΟ Γαζίου ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Μίνος Ζαμπουλάκης του ΙΟΗ. Από κει και πέρα είχαμε:  Ναταλία Νίλσεν (ΙΟΧανίων), Δημήτρης Αλευράκης (ΙΟΧ), Χρήστος Περβολαράκης (ΝΟΧ), Νίκος Μπορμουδάκης(ΙΟΗ), Χριστόφορος Αχινιώτης (ΙΟΗ) και Κων/νος Αχινιώτης (ΙΟΗ).

Σε ότι αφορά την κατηγορία optimist, όπου οι συμμετοχές ήταν περισσότερες, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αναστάσης Γκάμπρελ του ΝΟΧανίων ενώ στην 2η θέση ήταν ο συναθλητής του Νίκος Κοζωνάκης και στην 3η η Βάσω Βλαχάκη του ΝΟΓαζίου.

Την 10άδα συμπλήρωσαν οι: Ελευθέριος Μάσσαρος του ΝΟΑγίου Νικολάου, Ανδρέας Τσατσάνης (ΝΟΓαζίου), Κων/νος Κουκουτσάκης (ΝΟΓ), Θωμάς Κοβατζής (ΝΟΓ), Μαρία Σκουλούδη (ΝΟΓ), Αλέξανδρος Κουκουτσάκης (ΝΟΓ), Εύα- Μαρία Μιχαήλ (ΙΟΗ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News