default-image

Ξαφνικό λουκέτο στον Κατσέλη - Στο δρόμο 500 οικογένειες

Οικονομία
Ξαφνικό λουκέτο στον Κατσέλη - Στο δρόμο 500 οικογένειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μαύρα μαντάτα ανακοινώθηκαν στην αγορά την περασμένη Παρασκευή όταν η εταιρεία Nutriart ABEE (Kατσέλης) υπέβαλε αίτηση κήρυξης σε πτώχευση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «η επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».

Στο δρόμο 500 οικογένειες

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Εργαζομένων στην εταιρεία Nutriart (Kατσέλης), Γιώργο Αρβανίτη: «Στην αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία απαντάμε με ανοιχτό εργοστάσιο. Ζητάμε την επαναλειτουργία του εργοστασίου άμεσα, δεν παίζουμε με τις ζωές μας και στις πλάτες μας δε θα παίξει κανείς. Θέλουμε να μη χαθούμε από την αγορά γιατί τέτοιο brund name, τέτοιο δυνατό όνομα όπως ο Κατσέλης στην αγορά, η Αλλατίνη στους μύλους και η PLAZA στα κατεψυγμένα, δεν πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη. Τώρα όσον αφορά τυχόν παιχνίδια από τις τράπεζες, λέμε στο αφεντικό μας να έρθει εδώ στο εργοστάσιο και να μας δώσει μια εξήγηση και να μας πει τι οδήγησε στον ξαφνικό θάνατο για τους εργαζόμενους. Δεν υποκύπτουμε, είμαστε εδώ κάθε πρωί, κάθε μέρα, με ανοιχτό εργοστάσιο και τις φορώντας τις στολές μας, να δουλέψουμε για να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το ιστορικό brand name του Κατσέλη. Δε ζητάμε τίποτα άλλο, ανοιχτό εργοστάσιο, όχι λουκέτο, όχι ανεργία, αλλά άμεση λειτουργία του εργοστασίου».

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News