Ειδήσεις

ΝΟΔΕ: Μηνύματα αισιοδοξίας και ενότητας στην 1η συνεδρίαση

Σε θερμό κλίμα και με τα μηνύματα ενότητας να κυριαρχούν πραγματοποιήθηκε η πρώτης συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Καλλέργο Βουλγαράκη να δίνει το στίγμα της νέας σελίδας στην νομαρχιακή οργάνωση του Ηρακλείου.

Όλα τα τοπικά στελέχη αλλά και ο ανανπληρωτής γραμματέας του κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης μίλησαν για την επόμενη σελίδα στην Νέα Δημοκρατία μετά και την αλλαγή ηγεσίας και την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν τη θέση του γραμματέα του κόμματος με τον ίδιο να επιβεβαιώνει σήμερα με δηλώσεις του την αμέριστη στήριξη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Κυριάκος Μητστοάκης για την κρίσιμη αυτή θέση στο εσωτερικό της Ν.Δ. και το μόνο που εκκρεμεί τώρα είναι οι εκλογικές διαδικασίες στην Πολιτική Επιτιτροπή.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ένα βήμα πριν τη θέση του γραμματέα του κόμματος.

Μοναδική κάλπη με ενδιαφέρον είχαμε σήμερα στο Λασίθι όπου υπήρχαν δύο υποψήφιοι. Σαράντα έξι από τους 53 εκλέκτορες προσήλθαν στην κάλπη με τον Γιώργο Μπαρμπούνη να παίρνει 27 ψήφους και να εκλέγεται νέος πρόεδρος έναντι των 19 ψήφων που έλαβε ο Γιώργος Καλδίρης, ενώ οι μοναδικοί υποψήφιοι σε Χανιά και Ρέθυμνο Κελαηδής και Μανώλης Φουρφουλάκης αντίστοιχα ανανέωσαν τη θητεία τους στο τιμόνι των οργανώσεων.

Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια