default-image

Τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή κλείνει η αξιολόγηση ή παραιτούμαι!

Ελλάδα
Τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή κλείνει η αξιολόγηση ή παραιτούμαι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ή θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή… εγώ φεύγω!» φέρεται να ήταν το... τελεσίγραφο του Αλέξη Τσίπρα στο Φρανσουά Ολάντ στη συνάντησή τους στο Παρίσι την Τέτάρτη.

Μήνυμα που φέρεται να επανέλαβε και μία ημέρα αργότερα στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στην κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους που ακολούθησε.

Αυτό υποστηρίζει σε πρωτοσέλιδό της η «Real News» με τον τίτλο «Απειλεί με παραίτηση!», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο των δύο συναντήσεων.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, όπως μεταδίδει το imerisia.gr, στόχος του πρωθυπουργού ήταν το μήνυμα να μεταφερθεί σε Βερολίνο και Ουάσινγκτον, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση με συμφωνία που θα μπορεί να περάσει από τη Βουλή και ενώ η κυβέρνηση, δια στόματος Γεροβασίλη, διαψεύδει κάθε σενάριο για πρόωρες εκλογές.

Διαψεύδει το Μαξίμου

Ωστόσο για «ευφάνταστα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ στο οποίο γίνεται λόγος για απειλή παραίτησης του Αλ. Τσίπρα.

«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται: «Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News