Ειδήσεις

Γιαννόπουλος:Μάχη για τη ζωή του- Έκκληση για το «Χαμόγελο»

Ένα βίντεο στη σελίδα του του Χαμόγελου του Παιδιού στο Facebook ανάρτησε  ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος για να αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είναι ο άνθρωπος που όλοι γνωρίζουν ότι εδώ και χρόνια δίνει αγώνα για να βρίσκεται πάντα στο πλευρό αθώων ψυχών, των δικών του παιδιών, των δικών μας παιδιών, όπως συνηθίζει να λέει ο φύλακας άγγελος και προστάτης τους σε δύσκολες στιγμές.

Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννόπουλο που ήταν και θα είναι, όσο τον κρατούν οι δυνάμεις του, για πάντα εκεί, στο πλευρό τους, για να παρέχει βοήθεια και κυρίως ψυχολογική υποστήριξη σε κακοποιημένα παιδιά.

Η κρίση έχει χτυπήσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα έξοδα λειτουργίας είναι δυσβάσταχτα.

Πολλές φορές εκείνος μπήκε στη διαδικασία να βρει τρόπους για να λύσει το πρόβλημα, όμως τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να αποτελούν αγκάθι όπως ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Εκτός από τον ΕΝΦΙΑ υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ανάρτησε και ένα βίντεο στο οποίο, αφού αποκαλύπτει πως τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μιλάει για το μέγεθος του προβλήματος αλλά κυρίως την αγωνία του για το μέλλον του «Χαμόγελου», το οποίο δεν ανήκει σε εκείνον αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Να μην σταθεί κανείς εμπόδιο στη συνέχιση του δύσκολου αλλά μεγάλου έργου που επιτελεί καθημερινά το Χαμόγελο του Παιδιού. Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν είναι δικό μου και κανενός, αλλά των παιδιών. Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές να συνεχίσουν τη δράση τους και να μην τους ενοχλήσει κανένας σε αυτό που κάνουν είτε με τον Γιαννόπουλο είτε χωρίς τον Γιαννόπουλο.

Δεν θα ήθελα να δω κάποιον υπουργό να καταργεί τη δυνατότητα του Χαμόγελου να συνεχίσει. Ανησυχώ γιατί όλα λειτουργούν στο πόδι. Ανησυχώ γιατί θα βγει κάποια υπουργική απόφαση με την οποία θα στραγγαλίσουν κάθε υγιή προσπάθεια…

Να καταλάβουν πως εκτός από τον ΕΝΦΙΑ και τις οικονομικές αποφάσεις υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί και να αλληλοστηριχθεί. Τα πελατειακά συστήματα που ενοχλούνται κατά διαστήματα μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Χάρη σε ΕΣΑΣ φτάσαμε έως εδώ, για να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ χρειαζόμαστε την δική σας φωνή...

Γιατί όπως είπε ο μικρός μας ιδρυτής Ανδρέας: "Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε..."» ολοκληρώνει.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια