default-image

Μυστήριο με ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ

Κρήτη
Μυστήριο με ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έσβησε» ένας 75χρονος ντόπιος, σε αγροτική περιοχή, στους Κάτω Ασίτες. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε από το γιο του να ψυχορραγεί, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης , δίπλα από το αναποδογυρισμένο τρακτέρ του και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή...

Ο 75χρονος ο οποίος ήταν κάτοικος Κάτω Ασιτών είχε πάει το μεσημέρι της Πέμπτης για να εκτελέσει αγροτικές εργασίες σε χωράφι, έξω από το χωριό του. Οι ώρες περνούσαν, ο ήλιος έδυσε, ωστόσο ο ηλικιωμένος δεν είχε επιστρέψει ακόμη στο σπίτι του με αποτέλεσμα οι δικοί του να ανησυχήσουν.

Περίπου στις 9 το βράδυ, ο γιος του 75χρονου μετέβη στο χωράφι, για να δει τι είχε συμβεί. Φτάνοντας στο σημείο, είδε τον πατέρα του πεσμένο στο έδαφος, σε κακή κατάσταση, χωρίς, ωστόσο, εκείνος να φέρει κάποιο εμφανές τραύμα. Σε απόσταση περίπου τριών μέτρων από τον ηλικιωμένο, βρισκόταν το αναποδογυρισμένο του τρακτέρ. Ειδικότερα, το όχημα είχε ντελαπάρει με τις δύο του ρόδες να βρίσκονται στον αέρα και τις υπόλοιπες δυο στο έδαφος.

Δεν έφερε σημάδι από τραυματισμό

Ο γιος του άτυχου άνδρα κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, σωστική μονάδα του οποίου έσπευσε στο σημείο για να περιθάλψει τον ηλικιωμένο. Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σώμα του αδικοχαμένου αγρότη δεν έφερε κάποιο σημάδι που να μαρτυρά ότι τραυματίστηκε λόγω πτώσης από το τρακτέρ.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, τα ερωτηματικά για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 75χρονου, δεν είχαν βρει απάντηση. Όλα τα ενδεχόμενα παρέμεναν ανοικτά, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο ο ηλικιωμένος να έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, αναμένεται να συμβεί μετά τη διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής, που ζητήθηκε να γίνει στη σορό του άτυχου άνδρα από την οικογένειά του.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News