default-image

Η πρώτη "επίσημη" του Κ.Βουλγαράκη ως προέδρου της ΝΟΔΕ

Κρήτη
Η πρώτη "επίσημη" του Κ.Βουλγαράκη ως προέδρου της ΝΟΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του ως νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηράκλειου προχώρησε ο κ.Καλλέργος Βουλγαράκης που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία στο Ηράκλειο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωση του θα προσπαθήσει με όλες του  τις δυνάμεις να ανασυγκροτήσει την λειτουργία του κόμματος στον νομό , να συμβάλλει στο άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία, να φέρει  ξανά τη νεολαία κοντά ,  ώστε στις επόμενες εκλογές, ελπίζει  σύντομα, η Νέα Δημοκρατία να είναι για πρώτη φορά το κυρίαρχο κόμμα στον νομό Ηρακλείου.Ενώ ο προέδρος των Αστικών Κτελ Ηρακλείου δεν παραλείπει ιδιαιτέρως να ευχαριστήσει τον αναπληρωτή γραμματέα και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και  τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη  ,για την αποδοχή και στήριξη της υποψηφιότητας του.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η  Ελλάδα βρίσκεται ήδη για έβδομο χρόνο στην δίνη των μνημονίων και μαστίζεται από μία βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση. Ενώ την διετία 2013-2014 η οικονομία άρχιζε να βρίσκει τον ρυθμό της και η χώρα επέστρεψε σε οριακούς μεν, πλην όμως θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, και οι οικονομικά ενεργοί πολίτες άρχισαν να ανακτούν την αισιοδοξία τους, η άνοδος  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία εκτροχίασε το τρένο από τις ράγες και βύθισε τη χώρα ξανά στην ύφεση και την αβεβαιότητα.

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο ήλθε να δώσει ξανά την ελπίδα τόσο στους Νεοδημοκράτες & Νεοδημοκράτισες όσο και σε όλους τους έλληνες πολίτες για μία αξιόπιστη διακυβέρνηση της χώρας που μπορεί να την βγάλει  από την άβυσσο και να αναλάβει υπεύθυνα την ανασυγκρότηση της.

Αποφάσισα να συμβάλλω ενεργά στο έργο του νέου μας Προέδρου διεκδικώντας την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα την καθολική αποδοχή στο πρόσωπο μου από το σύνολο των πολιτευτών και στελεχών του κόμματος μας.

Με γνώμονα την ενότητα  της παράταξης και το εθνικό συμφέρον θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανασυγκροτήσω την λειτουργία του κόμματος στον νομό μας, να συμβάλλω στο άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία, να φέρω ξανά τη νεολαία κοντά μας,  ώστε στις επόμενες εκλογές, ελπίζω σύντομα, η Νέα Δημοκρατία να είναι για πρώτη φορά το κυρίαρχο κόμμα στον νομό Ηρακλείου.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας.  Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά ώστε να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την αποδοχή και την στήριξη της υποψηφιότητας μου,  τον αναπληρωτή γραμματέα και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη  τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη  ,τους νεοεκλεγέντες στις τοπικές οργανώσεις και  τους υπευθύνους τομέων δράσης καθώς πολιτευτές και τα στελέχη του νομού μας  και όλους τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες  που συμμετείχαν ενεργά στις εκλογικές διαδικασίες του κόμματος μας.

Τους καλώ όλους να είναι αρωγοί και συμμέτοχοι στον αγώνα που ξεκινάμε ήδη από την επόμενη Δευτέρα για να κάνουμε ξανά την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News