default-image

Κόντρα στον Λαμποράλ ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Κόντρα στον Λαμποράλ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Πίσω τους καλούνται να αφήσουν στον Παναθηναϊκό την ήττα την Λαμποράλ Κούτσα και να επιδιώξουν τη νίκη απόψε (21:45 ΕΡΤ2) στη Βιτόρια.

Μπορεί ακόμα να είμαστε αρχή, ωστόσο ένα πιθανό 2-0 υπέρ της ομάδας του Μπουρούση δεν θα αφήσει περιθώρια για άλλο λάθος και η σειρά δεν θα γυρίζει εύκολα. Και δη με μειονέκτημα έδρας.

Σε λίγες ώρες  οι πράσινοι καλούνται να... απαντήσουν στο αν «διδάχθηκαν» και στο αν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με το πολυπόθητο μπρέικ που σε συνδυασμό με το ΟΑΚΑ θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για Βερολίνο και επιστροφή σε Final-4 για πρώτη φορά μετά το 2012.

Ο   Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Και οι 13 παίκτες που ταξίδεψαν στη Βασκονία είναι διαθέσιμοι και λογικά ο Μποχωρίδης θα είναι αυτός που θα μείνει εκτός 12άδας, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι.

 «Πιστεύω ότι παίξαμε κάτω από τις πραγματικές μας δυνατότητες την Τετάρτη. Αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε» είπε μεταξύ άλλων χθες ο Σέρβος τεχνικός, δίνοντας το στίγμα του για την αποψινή κομβική αναμέτρηση.

Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων στις σειρές

Τρίτη 12/4

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ερυθρός Αστέρας 84-74

Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 75-69

Τετάρτη 13/4

Λοκομοτίβ Κουμπάν-Μπαρτσελόνα 66-61

Λαμποράλ Κούτσα-Παναθηναϊκός 84-68

Πέμπτη 14/4

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ερυθρός Αστέρας 77-76

Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 100-78

Παρασκευή 15/4

Λοκομοτίβ Κουμπάν-Μπαρτσελόνα (20:00)

Λαμποράλ Κούτσα-Παναθηναϊκός (21:45)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News