default-image

Χανιά: Μικτό κλιμάκιο ελέγχου θα ελέγχει τα οχήματα μεταφορών

Κρήτη
Χανιά: Μικτό κλιμάκιο ελέγχου θα ελέγχει τα οχήματα μεταφορών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συγκρότηση μικτού κλιμακίου, που αναλαμβάνει το έργο του ελέγχου για όλα τα οχήματα που εκτελούν κάθε μορφής μεταφορικό έργο στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προχώρησε με απόφασή του ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης.

Το κλιμάκιο απαρτίζουν συνολικά 28 υπάλληλοι εκ των οποίων οι 8 ανήκουν στη Διεύθυνση Μεταφορών οι 8 στην Αστυνομική Διεύθυνση και οι υπόλοιποι 12 σε άλλες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, «έργο του Μικτού Κλιµακίου Ελέγχου της Π.Ε. Χανίων είναι ο έλεγχος της εφαρµογής της κείµενης νοµοθεσίας για την κυκλοφορία των ελληνικών και αλλοδαπών φορτηγών οχηµάτων ιδιωτικής και δηµόσιας χρήσης και τις διενεργούµενες µε αυτά µεταφορές και των λεωφορείων ελληνικών και αλλοδαπών ιδιωτικής και δηµόσιας χρήσης, που κυκλοφορούν εντός των ορίων του Νονού Χανίων, καθώς και η επιβολή διοικητικών κυρώσεων. Ακόμα, η διενέργεια οδικών τεχνικών ελέγχων των οχηµάτων επαγγελµατικής χρήσεως που κυκλοφορούν στο Νοµό Χανίων».

Η συγκρότηση του κλιµακίου θα γίνεται κάθε φορά από τους υπαλλήλους που αναφέρει η απόφαση µε εντολή του διευθυντή της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Χανίων, ενώ ο µέγιστος αριθµός των μικτών κλιμακίων ελέγχου καθορίζεται σε δύο, ανά εικοσιτετράωρο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News