default-image

Σκληρή επίθεση Μαριά κατά της Τουρκίας στην Ευρωβουλή

Ελλάδα
Σκληρή επίθεση Μαριά κατά της Τουρκίας στην Ευρωβουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή επίθεση κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής «η Τουρκία συνεχίζει τις παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου και διατηρεί το casus beli κατά της Ελλάδας. Ταυτόχρονα τα τουρκικά στρατεύματα συνεχίζουν να κατέχουν παράνομα το 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Τουρκία συνεργάζεται με το Νταές, κάνει μπίζνες με τους λαθρέμπορους πετρελαίου τζιχαντιστές, εξοπλίζει το Νταές στη Συρία και στη Λιβύη. Ταυτόχρονα καθοδηγεί τα δουλεμπορικά κυκλώματα που έχουν γεμίσει την Ελλάδα με χιλιάδες πρόσφυγες.»

Και ο Νότης Μαριάς απευθυνόμενος  στον παρευρισκόμενο Αυστριακό Επίτροπο Johannes Hahn είπε: «Παρ' όλα αυτά κ. Hahn η ΕΕ τελικά δίνει συγχωροχάρτι στην Άγκυρα και την επιβραβεύει δίνοντάς της από πάνω προίκα 6 δις ευρώ, αναβαθμίζοντας την Τουρκία στον πολιτικό διάλογο και καταργώντας τη βίζα για τους τούρκους πολίτες που κατά εκατομμύρια θα κατακλύσουν πλέον την Ελλάδα και την υπόλοιπη ΕΕ.»

Καταλήγοντας ο Νότης Μαριάς είπε: «κύριε Hahn πρέπει να το καταλάβετε. Η Τουρκία δεν είναι μέρος της λύσης, η Τουρκία είναι μέρος του προβλήματος όπως ήταν άλλωστε και στο παρελθόν όταν διέπραξε τη Γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας, γεγονός που δεν αναφέρει καν η Έκθεση αν και όφειλε να το πράξει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News