default-image

Τα video με το λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες

Κρήτη
Τα video με το λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαχτάρησαν οι επιβάτες λεωφορείου στο Ηράκλειο όταν στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν άγνωστο πώς, ξέσπασαν φλόγες και επικράτησε προς στιγμήν αναστάτωση.

Λαχτάρησαν 20 επιβάτες

Οι φλόγες τύλιξαν το λεωφορείο, ωστόσο ο οδηγός αντιδρώντας ψύχραιμα σταμάτησε το όχημα στο δρόμο και οι 20 περίπου επιβάτες κατέβηκαν χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Ο οδηγός του λεοφωρείου προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά , video Γιάννης Ιορδανίδης

Στο βίντεο που μας έστειλε ο επιχειρηματίας της περιοχής Μάνος Βιδάκης φαίνεται η αναστάτωση που προκλήθηκε και ο πανικός των περαστικών βλέποντας το φλεγόμενο λεωφορείο που μόλις είχε επιστρέψει από ΠΑΓΝΗ, στο κέντρο της πόλης.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής και η φωτιά κατασβέστηκε.

Η στιγμή της κατάσβεσης , Video Γιάννης Ιορδανίδης

"Πρώτη φορά στα 35 χρόνια"

Σύμφωνα με πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργο Βουλγαράκη που μίλησε στο neakriti.gr «είναι η πρώτη φορά που στα 35 χρόνια που είμαι πρόεδρος ,ζω ανάλογο περιστατικό το οποίο θεωρώ τυχαίο και εξαιρετικά σπάνιο.  Υπήρξε βραχυκύκλωμα στα καλώδια της μηχανής στην πίσω πλευρά του λεωφορείου και ξέσπασε η φωτιά. Το λεωφορείο ήταν καινούργιο και θα εκτιμηθεί η ζημιά που προκλήθηκε, αφού ρυμουλκηθεί .Ευτυχώς υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών».

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News