default-image

Τα είπε πάλι "γαλλικά" ο Παύλος Πολάκης

Κρήτη
Τα είπε πάλι "γαλλικά" ο Παύλος Πολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός εαυτού πλέον βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος χρησιμοποιεί πλέον εκφράσεις που δεν τιμούν κανέναν και καταφέρεται εναντίον των Μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν ήδη την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται πως πρόκειται για την «αυθεντική έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα…».

Με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι έκανε λόγο σύμφωνα με το in.gr για «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό με τον δημοσιογράφο που σημειώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τον Δεκέμβριο, είπε πως «έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου».

Όσο για την προφορά του ιού του AIDS (HIV) ο αναπληρωτής υπουργός είπε: «Θα μας κάνουν παρατήρηση τα χθεσινά αβγά πώς θα τον πούμε; Όλοι ΧΙΒ τον λέμε».

Οι δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται πως πρόκειται για την «αυθεντική έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News