default-image

Κόντρα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Περίεργα
Κόντρα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "ωραία ατμόσφαιρα" ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έχει λάβει τέλος.

Τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορεί στο εσωτερικό της Βουλής τα δύο κόμματα να υπεραμύνονται των πολιτικών που ακολούθησαν κατά την κυβερνητική συνεργασία τους, ωστόσο τώρα οι τόνοι έχουν ανέβει και οι στρατηγικές που ακολουθούν είναι ξεκάθαρες, με στόχο και από τις δύο πλευρές... το κέντρο.

Στη Ν.Δ. ασχολούνται με τις εσωκομματικές διαδικασίες ενόψει συνεδρίου, τις εκλογές που ζητούν επίμονα - βλέποντας και ότι έχουν αναπτύξει ένα καλό επικοινωνιακό αέρα μετά την εκλογή Μητσοτάκη - και το πνεύμα ανανέωσης που θέλουν να περάσουν στον κόσμο.

Στο ΠΑΣΟΚ, από την άλλη, ασχολούνται τώρα με τις συνεργασίες που στήνουν με Ποτάμι και ΔΗΜ.ΑΡ., με στόχο τον ισχυρό κεντροαριστερό πόλο που θα βγάλει όλες τις πλευρές από τον ψηφοθηρικό κορεσμό των τελευταίων εκλογών.

Και οι δύο πλευρές γνωρίζουν ότι δεν έχουν μόνο έναν κοινό εχθρό, το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μεταξύ τους διαφορές που θα πρέπει να γίνουν αντιληπτές στους ψηφοφόρους, οι οποίοι μετά την κυβερνητική συνεργασία αλλά και λόγω των εναλλαγών τους στη διακυβέρνηση της χώρας τούς έχουν κατατάξει ως «μία από τα ίδια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News