default-image

Πάσχα με άρωμα Κρήτης!

Κρήτη
Πάσχα με άρωμα Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρητική φιλοξενία , παραδοσιακές γεύσεις , εορταστική ατμόσφαιρα και βουτιές στη θάλασσα σας επιφυλάσσει το φετινό Πάσχα .Βάλτε «πλώρη» για Γεωργιούπολη και αφήστε όλα τα υπόλοιπα στους ειδικούς.

Με θέα τον κόλπο της Γεωργιούπολης το κλασσικό μετά από τόσα χρόνια Vantaris Palace, ετοιμάζει και φέτος για εσάς ξεχωριστές Πασχαλινές διακοπές , στην καρδιά της Άνοιξης.

Το ξενοδοχείο Vantaris βρίσκεται στη μεγαλύτερη παραλία της Κρήτης και απολαμβάνει τη δροσιά του Κρητικού Πελάγους.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου έχουν ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τις ημέρες του Πάσχα.

Από το Μεγάλο Σάββατο οι κρητικές γεύσεις έχουν την τιμητική τους.

Μπουφέ από νωρίς με ζεστά και κρύα πιάτα και παραδοσιακή μαγειρίτσα στο αναστάσιμο δείπνο .

Την ημέρα του Πάσχα ο οβελίας θα σουβλίζετε από νωρίς και το τραπέζι και πάλι θα στρωθεί από νωρίς , με μυρωδάτα τσουρέκια, κόκκινα αυγά και πολλά παραδοσιακά πιάτα.

Ζήστε το Πάσχα σας παραδοσιακά και ξεκούραστα .

Όσο το προσωπικό του ξενοδοχείου θα ετοιμάζει για εσάς τα πιο εκλεκτά εδέσματα εσείς μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας στην παραλία , να απολαύσετε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά της θάλασσας, τα παιδιά να παίξουν στους κήπους του ξενοδοχείου ή να κάνετε μια σύντομη βόλτα μέχρι τον οικισμό της Γεωργίουπολης.

Για εκδρομή προσφέρετε και η Λίμνη Κουρνά , που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τη Γεωργιούπολη.

Vantaris Palace , δείτε αναλυτικά τα Πασχαλινά Πακέτα και τις προνομιακές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς http://www.vantarishotels.gr , τηλέφωνα επικοινωνίας 28250 61783 - 6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News