default-image

Είκοσι τέσσερα μετάλλια από τον Α.Σ. Σατόρι Ηρακλείου

Σπορ
Είκοσι τέσσερα μετάλλια από τον Α.Σ. Σατόρι Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε χρυσά, εννέα ασημένια και δέκα χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Α.Σ. Σατόρι του Σότοκαν Καράτε Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Σότοκαν Καράτε ανδρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Πιο συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μιχελάκος Γεράσιμος (κάτα, κούμιτε), Ζαμπουλάκης Δημήτρης (κάτα), Παπαδάκης Αντώνης (κάτα, κούμιτε) και Πλουμάκης Ιωάννης (κάτα), με τον τελευταίο να κατακτά και ένα χάλκινο στο κούμιτε.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Τζώρτζης Άγγελος (κάτα, κούμιτε), Καραπιπεράκης Μιχάλης (κάτα, κούμιτε), Παπουτσάκης Γιώργος (κάτα), Σαϊτάκης Γιώργος (κούμιτε), Δαγκωνάκης Δημήτρης (κούμιτε) και Βαρδαλαχάκης Ιωάννης (κούμιτε). Οι τρεις τελευταίοι κατέκτησαν και χάλκινο μετάλλιο στο κάτα.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν και οι Στεφανάκης Άγγελος (κάτα, κούμιτε), Βλάμης Ιωάννης (κάτα, κούμιτε) και Παπαδάκης Γιώργος (κάτα, κούμιτε).

Ικανοποιημένοι δήλωσαν διοίκηση και προπονητές του Α.Σ. Σατόρι για την πορεία των αθλητών τους και εύχονται περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News