default-image

Τραγωδία:Πνιγμένο βρέθηκε κοριτσάκι δίπλα στη θεία του

Ελλάδα
Τραγωδία:Πνιγμένο βρέθηκε κοριτσάκι δίπλα στη θεία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια δραματική υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο στα Μέγαρα με θύμα δυστυχώς ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του, αλλά βρέθηκε πνιγμένο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης το 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε σπίτι στην οδό Αγίου Στεφάνου, στα Μέγαρα.

Πρόκειται, σύμφωνα με το protothema.gr για παιδί τοξικομανών, που το είχαν αφήσει στη θεία του.

Ακόμη μια δραματική πτυχή της υπόεθσης είναι ότι η ίδια βρέθηκε δίπλα στο παιδί με κομμένες φλέβες και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ερωτηματικά για τι συνέβη

Η 45χρονη γυναίκα και θεία της τετράχρονης βρέθηκε δίπλα στο νεκρό παιδί με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο της το σώμα και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου μετά από άμεση επέμβαση των γιατρών βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.

Κατά πληροφορίες, το άτυχο παιδάκι βρέθηκε πνιγμένο στα χέρια της θείας του, ενώ η 45χρονη γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί και εν συνεχεία να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της με ψαλίδι σε τρία διαφορετικά σημεία: στα χέρια, τα πόδια και το λαιμό.

Η θεία της μικρής, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ομολόγησε το έγκλημά της στις αρχές, αναφέροντας μάλιστα ότι σκότωσε το κορίτσι επειδή φοβήθηκε πως θα το έπαιρνε η αδερφή της.

Πάντως οι συγγενείς της 45χρονης γυναίκας αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο να σκότωσε η συγκεκριμένη γυναίκα το παιδί, καθώς όπως λένε υπεραγαπούσε το μικρό κοριτσάκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News