Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για το Run Greece Ηρακλείου

Όλα είναι έτοιμα για το 4ο Run Greece Ηρακλείου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου .

Φέτος, στην 4η χρονιά της διοργάνωσης μπορούμε πια να πούμε πως το Run Greece έχει γίνει θεσμός για ολόκληρη τη χώρα» είπε μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη η υπεύθυνη επικοινωνίας της WIND,  Χριστίνα Κοραή.

Το ραντεβού στο Ηράκλειο έχει δοθεί για τις 10 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου περισσότεροι από 4500 δρομείς, μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν και μάλιστα για καλό σκοπό..

«Το Ηράκλειο φέτος κάνει ρεκόρ συμμετοχών» λέει η κ.Κοραή και τονίζει πως «στο τέλος της διοργάνωσης, οι τόσες συμμετοχές θα μεταφραστούν σε ένα αρκετά καλό ποσό που δοθεί στον Παγκρήτιο Σύλλογος Γονέων και Φίλων παιδιών με Νεοπλασία "Ηλιαχτίδα"».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων στην παραλιακή

Στο μεταξύ, αλλαγές στη κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή (οδοί Νεάρχου και Σοφ. Βενιζέλου) θα πραγματοποιήσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου την Κυριακή 17 Απριλίου από τις 07:45 έως τις 13:15.

Η διακοπή θα γίνει συγκεκριμένα:

1)      Ρεύμα προς Αλικαρνασσό: Από την πλατεία 18 Άγγλων, έως τη συμβολή οδού Νεάρχου με την οδό Δούκος Μποφόρ (συντριβάνι ΟΛΗ).

2)      Ρεύμα από Αλικαρνασσό: Οδό Νεάρχου, στο ύψος της κεντρικής εισόδου λιμένα (συμβολή με την οδό Εθν. Αντιστάσεως), έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και Παύλου στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Οι αλλαγές στη ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν λόγω λήψης μέτρων τάξης/ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Αγώνα Πόλης «Run Greece Ηράκλειο 2016».

Σχόλια