default-image

Δοκιμάζονται τα… φαβορί στο Champions League

Ποδόσφαιρο
Δοκιμάζονται τα… φαβορί στο Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισαν χθες βράδυ τις δύο πρώτες θέσεις για τα ημιτελικά του Champions League και μένει να μάθουμε απόψε τις άλλες δύο ομάδες μιας «καυτής» τετράδας.

Τα εισιτήρια θα κριθούν στις ρεβάνς που θα γίνουν σε Μαδρίτη και Λισαβόνα! Σε ισπανικό έδαφος, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα ενώ στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, με τις φιλοξενούμενες ομάδες να είναι τα φαβορί αλλά σίγουρα θα πρέπει να ξεπεράσουν δύσκολες δοκιμασίες για να πάρουν την πρόκριση.

Η Μπαρτσελόνα θα κληθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα (2-1), όταν με πρωταγωνιστή τον Σουάρες και με αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Ο ισπανικός «εμφύλιος» έχει μια ιδιαίτερη χροιά, αφού οι δύο ομάδες – μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της Μπάρτσα – δίνουν τη μάχη για τον τίτλο στη Λα Λίγκα, με την Ατλέτικο να έχει μειώσει τη διαφορά.

Ανοικτό σε πιθανά σενάρια, είναι το άλλο ματς της βραδιάς, με τη Μπενφίκα να υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί διατηρούν το εύθραυστο προβάδισμα του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, αλλά απόψε θα πρέπει να πείσουν ότι μπορούν να πάνε πιο μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα αποψινά ματς

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (21.45, ΕΡΤ 1, ΟΤΕ Sport 2)

Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου (21.45, OTE Sport 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News