default-image

Πίστη στον Ηρόδοτο για την πρόκριση

Ποδόσφαιρο
Πίστη στον Ηρόδοτο για την πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι η εναλλακτική… διαδρομή για την άνοδο στη Γ' Εθνική, μόνο για ομάδες που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα και ο Ηρόδοτος ανήκει σ' αυτή την κατηγορία. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βρίσκεται σήμερα μπροστά στην πρόκληση της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού, αντιμετωπίζοντας στις 4 το απόγευμα τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο».

Η αποστολή βρίσκεται από χθες στη Ρόδο και στις τάξεις των «κυανόλευκων» επικρατεί αποφασιστικότητα και πίστη. Γνωρίζουν, ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα Γ' Εθνικής, που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία του 4ου ομίλου, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Γιώργος Πετράκης δούλεψε πολύ με τους ποδοσφαιριστές του, για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση, ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα… μέτρα τους.

Τα προβλήματα δε λείπουν για το νεαρό τεχνικό, καθώς ο Κοζυράκης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο και έμεινε εκτός, όπως και ο τραυματίας Δημήτρης Ζαφείρης.

Στην 20αδα μετέχουν οι Μήτρου, Γιακουμής, Μπαλάφας, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Αχιλλέως, Μαυρίδης, Χατζηβασίλης, Πρωτογεράκης, Μαγάκης, Μαυρομάτης, Προβυδάκης, Ζαφείρης Α., Καρβελάς, Μωραΐτης, Σκουλάς, Καμπούρης, Ιβάνοφ, Συσκάκης και Μεταξάκης.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο Γκαμάρης από την Αθήνα, με βοηθούς τους Κορτέση και Λυμπερόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο. Σε ότι αφορά τον αντίπαλο, ο τεχνικός του Ιάλυσου, Γιώργος Σάββενας αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να στηριχθεί σε σχήμα πρωταθλήματος, καθώς δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ηλυσιακό. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Φυλακούρης που προέρχεται από ίωση, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν στη δράση ο Σταυλάς, Λουτριώτης και Παφιάκης.

«Μπορούμε πρόκριση»

Ο προπονητής του Ηροδότου, Γιώργος Πετράκης τόνισε στη «Νέα Κρήτη», ότι πρόκειται για το σημαντικότερο ως τώρα αγώνα, προσθέτοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Χαρακτήρισε, «κλειδιά» τη σοβαρότητα και την πειθαρχία που απαιτούνται σε τέτοια ματς: «Για μας είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, από όσα έχουμε δώσει ως τώρα. Θέλουμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση. Είναι ένας θεσμός, που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ακόμη και κόντρα σε μια ομάδα Γ' Εθνικής, αν παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και πειθαρχία, θεωρώ ότι θα φανούμε ανταγωνιστικοί και θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Πρόγραμμα Κυπέλλου

Να σημειώσουμε, ότι ο Ηρόδοτος σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει το νικητή του «ζευγαριού» Τριγλία Ραφήνας-ΑΕ Κατασταρίου εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων της προημιτελικής φάσης έχει ως εξής:

Σήμερα (14:00)

*Τριγλία Ραφήνας-ΑΟ Κατασταρίου (γηπ. Ραφήνας): Κόλλιας (Αργολίδας), Γκότσης, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας).

Σήμερα (16:00)

*Ιάλυσος-Ηρόδοτος (γηπ. Οικονομίδειο): Γκάμαρης, Κορτέσης, Λυμπερόπουλος (Αθηνών).

*Απόλλων Κρύας Βρύσης-Δόξα Δράμας (γηπ. Κ.Βρύσης): Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Νίκζας (Λάρισας).

*Πύδνα Κίτρους-Κρόνος Αργυράδων (γηπ. Κίτρους): Μίσσας, Μανάσης (Τρικάλων), Παπαλίτδας (Καρδίτσας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News