default-image

Πάσχα δίπλα στη θάλασσα

Κρήτη
Πάσχα δίπλα στη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν αγαπάτε να ξυπνάτε δίπλα στη θάλασσα και η μέρα σας να περνά ξέγνοιαστα στην παραλία, έχουμε εντοπίσει για εσάς τον ιδανικό προορισμό.

Happy Days Hotel, στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Αυτό το μικρό μπάνγκαλοου ξενοδοχείο, έχει για βεράντα του, μια από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες της Ευρώπης, στον Καβρό.

Με θέα τη θάλασσα, περάστε το χρόνο σας κάνοντας δραστηριότητες στην παραλία ή στους  χώρους του ξενοδοχείου.

Παίξτε πιγνκ-πονγκ, μπιλιάρδο, κάντε σκι, κανό  ή απλά χαλαρώστε με μια συνεδρία μασάζ δίπλα στο κύμα.

Το ξενοδοχείο Happy Days Hotel, είναι οργανωμένο για να απολαύσετε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα με την οικογένεια ή τους φίλους σας στους πλήρως ανακαινισμένους χώρους  του.

Η λίμνη Κουρνά

Κάντε τις εκδρομές σας στη λίμνη Κουρνά, που απέχει μόλις 4 χλμ. από τη Γεωργιούπολη.

Ο Κουρνάς  αποτελεί τη μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού της Κρήτης. Περιηγηθείτε και στον ομώνυμο οικισμό, στις παρυφές των Λευκών Ορέων, και γευτείτε ντόπιες λιχουδιές, τυρί και κρέας από τους κτηνοτρόφους των Χανίων και του Ρεθύμνου.

Εκδρομή σε Ρέθυμνο και Χανιά

Το Happy Days Hotel, βρίσκεται σε προνομιακή θέση. Η απόσταση του από το πανέμορφο Ρέθυμνο είναι μόλις 15 χλμ. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο που σταματά ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και να επισκεφθείτε το Βενετσιάνικο Ρέθυμνο.

Η Φορτέτσα, η παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα κτίρια που μαρτυρούν το πέρασμα των Ενετών και των Τούρκων από την πόλη, το γραφικό λιμάνι και η όμορφη παραλία είναι μερικά από τα σημεία που μπορείτε να επισκεφθείτε σε μια σύντομη βόλτα στο Ρέθυμνο.

Διαφορετικά μπορείτε να κινηθείτε στα δυτικά του νησιού και να πάτε μέχρι τα Χανιά.

Και εδώ οι επιλογές πολλές στην πιο όμορφη πόλη της Κρήτης. Λιμάνι, Φάρος, Κουμ Καπί, Τάφοι των Βενιζέλων, παλιά πόλη.

Οπωσδήποτε δοκιμάστε μπουγάτσα και βγάλτε μια φωτογραφία στο Λιμάνι με φόντο το Φρούριο Φιρκά όπου έγινε η επίσημη τελετή ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Το φετινό Πάσχα, μυρίζει θάλασσα!

Κάντε τις διακοπές σας οικονομικά, με πολλές ανέσεις και υπηρεσίες από το Happy Days Hotel και περάστε τις πιο χαρούμενες μέρες σας!

Για τις κρατήσεις σας www.happydayshotel.com , τηλέφωνο επικοινωνίας 28250-61201.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News