default-image

Βρέντζος: Ο αδελφός μου Γιάννης, ο Ολυμπιακός και ο Εργοτέλης (video)

Ποδόσφαιρο
Βρέντζος: Ο αδελφός μου Γιάννης, ο Ολυμπιακός και ο Εργοτέλης (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός και χωρίς καμία περιστροφή σε θέματα που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως «ταμπού», στη σύγχρονη ποδοσφαιρική πραγματικότητα, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος στη «Μικτή Ζώνη» της Κρήτη TV.

H σχέση του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό κατά τη δική του εξωδιοικητική παρουσία και η οπτική με την οποία αντιμετωπίζει την ταυτόχρονη δράση του ως παράγοντας ποδοσφαίρου με τον αδελφό του Γιάννη Βρέντζο (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), καθώς και οι παροτρύνσεις των δικών του προσώπων για την πρωτοβουλία του να αναλάβει την ηγεσία του Εργοτέλη, αποτέλεσαν θέματα ξεχωριστού ενδιαφέροντος.

«Χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα, από τις φήμες»

Για την εξωδιοικητική παρουσία του στην ΠΑΕ Εργοτέλης, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, είπε με καθαρά λόγια: «Χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα από τις φήμες που υπήρξαν, λόγω της δικής μου παρουσίας. Είχαμε καλή συνεργασία» είπε, «αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οτιδήποτε μεμπτό. Πήραμε παίκτες δανεικούς και πουλήσαμε παίκτες, επίσης. Λόγω ακριβώς της παρουσίας μου, ακούσθηκαν διάφορα, όπως και ότι η παρουσία μου δεν βοήθησε και δεν θα βοηθήσει στο μέλλον. Αν κάποιος ισχυρισθεί, πως ο Εργοτέλης ήταν όπως έλεγαν παράρτημα, ας απαντήσει και στο ερώτημα, γιατί έπεσε ο Εργοτέλης και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία».

«Καταλαβαίνω τον αδελφό μου, αλλά…»

Ο άνθρωπος που φέρεται να κρατά τις λύσεις για την επόμενη μέρα, απαντά όπως θα δείτε στο βίντεο από την εκπομπή, για την στάση της οικογένειας του, απέναντι στην δική του πρωτοβουλία να ηγηθεί στην επανεκκίνηση του Εργοτέλη.

«Ο αδελφός μου ο Γιάννης, δεν ήθελε ποτέ και λόγω της ιδιότητας του με τον Ολυμπιακό, να αναμιχθώ με το ποδόσφαιρο και ήταν αρνητικός και στο διάστημα που έσπευσα να βοηθήσω την ΠΑΕ Εργοτέλης. Το ίδιο μου είπε και τώρα. Τον καταλαβαίνω, γιατί ο αδελφός μου είναι επαγγελματίας, είναι η δουλειά αυτή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και εγώ ότι κάνω, το κάνω από χόμπι. Είναι άλλη η επαγγελματική μου δραστηριότητα. Έτσι κι αλλιώς στα ποδοσφαιρικά δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά, από μικρά παιδιά. Εκείνος είναι Ολυμπιακός κι εγώ Εργοτελίτης και μετά ΑΕΚ»!

«Κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει»

Ο Γιώργος Βρέντζος αναφέρθηκε και στη στάση του πατέρα του Μανόλη που έχει βαθύτατη επίγνωση των ποδοσδαιρικών πραγμάτων και δεν επιθυμεί να ακουσθεί το παραμικρό, λόγω της υπεύθυνης και υψηλής ιδιότητας του Γιάννη. «Όπως ο αδελφός, έτσι και ο πατέρας μου με παροτρύνουν να βοηθάω μεν από μακριά, αλλά να μην αναλάβω την ηγεσία του Εργοτέλη, για όλους τους ευνόητους λόγους, αλλά κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει».

(Στη φωτογραφία ο Γιώργος Βρέντζος με τον Στέλιο Μαλτεζάκη, μετά την συνέντευξη του στη "Μικτή Ζώνη" της Κρήτη TV.

Δείτε και ακούστε το απόσπασμα από τη "Μικτή Ζώνη", για όλα όσα είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του Εργοτέλη αναφορικά με αυτό το ευαίσθητο ζήτημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News