default-image

ΟΝΝΕΔ: Επίδειξη "ισχύος" στο προσυνέδριο

Κρήτη
ΟΝΝΕΔ: Επίδειξη "ισχύος" στο προσυνέδριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρό μήνυμα ενότητας προς την κοινωνία αλλά και στις τάξεις της ΝΔ, στάλθηκε από το Ηράκλειο στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. "Είναι η κατάλληλη στιγμή η ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ να κάνει restart και να αναγεννηθεί από τη βάση της", ήταν το μήνυμα του νέου προέδρου της ΟΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη.

"Επιτακτική ανάγκη  για το "γαλάζιο" στρατόπεδο να κερδηθεί και πάλι η εμπιστοσύνη νεολαίας και του νέου αίματος,  ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή που τα ηνία του κόμματος κρατά ο Κυριάκος Μητσοτάκης", υπογράμμισε ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Πάντως οι διαδικασίες και οι συναντήσεις μελών, νεολαίας και γαλάζιων στελεχών της ΝΔ , θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες, με φόντο το συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 22- 24 Απριλίου.

Ομιλίες πραγματοποίησαν ο γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Βασίλης Γεωργιάδης, καθώς και στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ και ΤΕΙ Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News