default-image

"Ανάσταση" για το μικρό Στέλιο - Ξύπνησε ο 6χρονος

Κρήτη
"Ανάσταση" για το μικρό Στέλιο - Ξύπνησε ο 6χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Οι προσευχές τελικά εισακούστηκαν και μετά από 10 περίπου ημέρες ο 6χρονος Στέλιος ξύπνησε καθώς όλο αυτό το διάστημα ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Η είδηση έχει σκορπίσει χαρά και ελπίδα στο οικογενειακό του περιβάλλον αφού όλες αυτές οι ημέρες ο χρόνος κυλούσε αργά και βασανιστικά ,μετά το δραματικό γεγονός που σημειώθηκε στα Ζωνιανά και όλοι περίμεναν τη «λύτρωση» μέσα από μια ευχάριστη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον εκτελόντα χρέη διοικητή του ΠΑΓΝΗ το παιδί πλέον έχει ξυπνήσει και είναι αποσωληνωμένο. Αυτό σημαίνει ότι αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και έχει επαφή με το περιβάλλον. Ενδεχομένως να γίνει σταδιακά και προσπάθεια να εξηγηθεί τι ακριβώς συνέβη το δραματικό μεσημέρι του Σαββάτου οπότε εκπυρσοκρότησε το όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην τραχηλική χώρα. Μυστήριο εξακολουθεί να τυλίγει τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν.

Σκληρός αγώνας για την αποκατάσταση

Δυστυχώς θεωρείται ακόμα πρόωρο να γίνει λόγος για εξιτήριο για το αγόρι που νοσηλεύεται από τις 2 Απριλίου στο ΠΑΓΝΗ και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθεί ένα μακρύ διάστημα σκληρών προσπαθειών για την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν.

Το σίγουρο όμως είναι ότι λίγο πριν το Πάσχα η οικογένεια του μικρού Στέλιου έχει έναν λόγο να ελπίζει και πάλι…

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News