Ειδήσεις

Βίντεο - σοκ: Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει στα Χανιά

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Αστυνομίας στα Χανιά προκειμένου να κατεβάσει μία γυναίκα από κτίριο στην οδό Ρήγα Φεραίου στον Κουμπέ που απειλούσε να κάνει βουτιά στο κενό.Βίντεο σοκ κατέγραψε τη στιγμή που η γυναίκα έχει διασωθεί και σε κατάσταση αμόκ μεταφέρεται στο ασθενοφόρο.

Στο σημείο έφτασαν και διαμεσολαβητές σε μία προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη στη γυναίκα, μητέρα ανήλικων παιδιών, και να δώσει από μόνη της τέλος στην επικίνδυνη αυτή ενέργεια της.

Τελικά η επέμβαση γενναίων αστυνομικών στάθηκε σωτήρια για την 40χρονη. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμμέρισμα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν στο μπαλκόνι και τράβηξαν την γυναίκα. Η 40χρονη προσπάθησε εκείνη τη στιγμή να πέσει, αλλά οι αστυνομικοί την κρατούσαν γερά, σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή αποκλείστηκε για ευνόητους λόγους ενώ στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και περιπολικά της αστυνομίας. Επίσης, η Πυροσβεστική είχε τοποθετήσει φουσκωτό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι ώστε σε περίπτωση πτώσης να μην ήταν μοιραία.

Η γυναίκα, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, αντιμετώπιζε προβλήματα με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Προφανώς απογοητευμένη και καταρρακωμένη από την οικογενειακή της κατάσταση η 40χρονη έφτασε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το απονενοημένο διάβημα.

Σχόλια