default-image

Οργανώσαμε για εσάς τις πιο ξεχωριστές πασχαλινές διακοπές

Κρήτη
Οργανώσαμε για εσάς τις πιο ξεχωριστές πασχαλινές διακοπές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ατίθαση ομορφιά της Δυτικής Κρήτης, αραγμένος στην πανέμορφη παραλία του Κολυμπαρίου βρίσκεται ο φετινός σας προορισμός για τις γιορτές του Πάσχα. Avra Imperial Beach Resort and spa, η νεότερη πολυτελής άφιξη  στο νησί, έχει προετοιμάσει για εσάς και την οικογένεια σας, τις ωραιότερες πασχαλινές διακοπές.

Σε απόσταση μόλις 23 klm από τα Χανιά, το Avra Imperial Beach Resort and spa αποτελεί από μόνο του έναν προορισμό 5 αστέρων.

Ένα ξενοδοχείο  με προσωπικότητα, όπου το νερό κυριαρχεί και μαγεύει.

Ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα, κουβαλά την αύρα της απέραντης Μεσογείου.

Με αρχιτεκτονική που παραπέμπει στα Μινωικά Ανάκτορα και τη Γραμμική Β΄ να πρωταγωνιστεί σε πολλά σημεία του resort, το Avra Imperial κυριαρχεί στην τοποθεσία που έχει αναπτυχθεί, σεβόμενο απόλυτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του τόπου και την αρμονία που αποπνέει το φυσικό τοπίο.

Η πολυτέλεια συναντά την αρμονία στη διακόσμηση τόσο των δωματίων όσο και των κοινόχρηστων χώρων.

328 δωμάτια και σουίτες σοφά μελετημένες για να φιλοξενήσουν εσάς, τους εκλεκτούς καλεσμένους του πολυτελούς Avra.

Απολαύστε ήρεμες διακοπές, με την οικογένεια σας, σε ένα χώρο που σέβεται την αισθητική  και τις ανάγκες σας. Καταστήματα, εστιατόρια, bar, σαλόνια, παραλία, κομμωτήριο, παιδότοπος, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και πολύγλωσσο προσωπικό είναι κάποιες από τις υπηρεσίες του Avra που θα κάνουν τις διακοπές σας ονειρεμένες.

Στη βαλίτσα μην ξεχάσετε να βάλετε τα μαγιό σας. Η θάλασσα είναι ελάχιστα μέτρα από το resort  αλλά και οι πισίνες με τα διάφανα νερά είναι μια εξαιρετική επιλογή για την πρώτη σας βουτιά.

Τι θα κάνετε τις ημέρες του Πάσχα

Οι επιλογές που έχετε  για τις ημέρες του Πάσχα, πολλές.

Το Avra Imperial  έχει οργανώσει ένα πλήρες πρόγραμμα για τις διακοπές σας.

Αναστάσιμη λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου και Αναστάσιμο  δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.

Για την Κυριακή του Πάσχα το εορταστικό τραπέζι θα είναι στρωμένο από νωρίς και η μέρα θα περάσει με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι.

Εξορμήσεις στη γύρω περιοχή

Κάντε τις εξορμήσεις σας στη γύρω περιοχή, στα ιστορικά μοναστήρια και τους όμορφους παραδοσιακούς οικισμούς.

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται η Ιστορική Μονή Γωνιάς.Το ανδρικό μοναστήρι, κουβαλά σπουδαία ιστορία, καθώς αποτέλεσε εστία αντίστασης προς τους κατακτητές του νησιού ανα τους αιώνες.

Η  μονή  είναι αφιερωμένη στη χάρη της Παναγίας, της Κυρίας των Αγγέλων και γιορτάζει στις 15 Αυγούστου.

Επισκεφτείτε το Καθολικό της Μονής για να θαυμάσετε από κοντά το ξυλόγλυπτο τέμπλο του 17ου αιώνα, με εικόνες του  ζωγράφου Παρθένιου. Τόσο στο Καθολικό όσο και στα παρεκκλήσια της Μονής, θα δείτε εικόνες, εξαιρετικά δείγματα της κρητικής σχολής.

Αναζητείστε τη βιβλιοθήκη της Μονής, που διαθέτει μεγάλο αριθμό παλαίτυπων βιβλίων καθώς και χειρόγραφα του 17ου - 19ου αιώνα.

Ακριβώς δίπλα στην Ιερά Μονή Γωνιάς, βρίσκεται η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης.

Ο χώρος είναι επισκέψιμος και έχετε τη δυνατότητα να δείτε το Μουσείο Κρητικών Βοτάνων με τα χιλιάδες εκθέματα καθώς επίσης και το βοτανικό κήπο.

Στην Ακαδημία λειτουργεί και εργαστήρι αγιογραφίας.

Αξίζει να πάτε μέχρι τις Βούβες, για να δείτε από κοντά την αρχαιότερη Ελιά του κόσμου.

Η μνημειακή ελιά των Βουβών, ξεπερνά σε ηλικία τα 3000 χρόνια  και έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο της φύσης «λόγω του ιδιαίτερου αισθητικού, οικολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος του».

Ένας ακόμη όμορφος προορισμός πολύ κοντά στο ξενοδοχείο  είναι ο παραδοσιακός οικισμός Αφράτα αν θέλετε να γευτείτε γνήσια κρητική φιλοξενία.

Σίγουρα θα ήταν  μεγάλη παράλειψη να φτάσετε στη Δυτική Κρήτη και να μην πάτε μέχρι την ωραιότερη παραλία της Ευρώπη, τα Φαλάσσαρνα !Τόσα βραβεία, τόσες διακρίσεις και τόσοι επισκέπτες που φτάνουν κατά χιλιάδες κάθε καλοκαίρι, είναι η επιβεβαίωση ότι αυτή η γωνιά της Κρήτης έχει κάτι μαγικό.

Τα τιρκουάζ νερά και η  λευκή άμμος  θα σας μεταφέρουν νοερά σε μέρη εξωτικά. Και όμως είναι αλήθεια, αυτή η παραλία είναι στην Κρήτη.

Επιστρέφοντας στη βάση σας, οι πεντάστερες υπηρεσίες του AVRA IMPERIAL BEACH RESORT θα σας χαλαρώσουν. Αφεθείτε στα εξειδικευμένα χέρια του προσωπικού στο Spa και αφήστε πίσω σας την κούραση της ημέρας.

Επιλέξτε το Avra ως βάση σας, για να γνωρίσετε τα υπέροχα Χανιά, με τα ιστορικά μοναστήρια, τα φρούρια, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τις εξαιρετικές γεύσεις και την παράδοση που μένει ακόμη ζωντανή. Εικόνες, άνθρωποι, μυρωδιές και χρώματα της Κρήτης, θα κάνουν το φετινό σας  Πάσχα μια ταξιδιωτική εμπειρία ζωής.

Οι διακοπές σας ξεκινούν από εδώ www.avraimperial.gr , για πληροφορίες καλέστε στο 28240 84500.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News