Ειδήσεις

Κινητοποίηση εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής

Την συμμετοχή του στην πανελλήνια κινητοποίηση που διοργανώνει η  Π.Ο.Ε.Ο (Πανελλήνια  Ομοσπονδία  Εκπαιδευτών Οδήγησης) την Τετάρτη 13 Απρ 2016 ανακοίνωσε το σωματείο εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Ν.Ηρακλείου. Το θέμα είχε αναδείξει σε σχετικό ρεπορτάζ το neakriti.gr.

Η απόφαση του σωματείου για συμμετοχή στην κινητοποίηση αφορά την αποχή των εξεταστών από τις πρακτικές εξετάσεις υποψήφιων οδηγών, με την παρουσία εκπαιδευτών οδήγησης από όλη την Κρήτη το πρωί της  Τετάρτης (από τις 08:30 μέχρι τις 13:00)  στην Πλατεία Ελευθερίας μπροστά από την περιφέρεια.

Χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί σε όλη την Ελλάδα έχουν βρεθεί όμηροι της απεργίας που πραγματοποιούν οι μηχανολόγοι για περισσότερο από ένα μήνα.

Οι μηχανολόγοι - εξεταστές υποψήφιων οδηγών έχουν ξεκινήσει την απεργία, με την ουσιαστική αποχή τους από τις εξετάσεις λόγω της κατάργησης του επιδόματος των 170 ευρώ/μήνα που έπαιρναν.

Στήριξη από την ΟΕΒΕΝΗ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συμμετέχει και στηρίζει τη διαμαρτυρία του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν.Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/4  από τις 8.30πμ μέχρι τις 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας και αφορά την αποχή των εξεταστών από τις πρακτικές εξετάσεις υποψήφιων οδηγών.

Σχόλια