default-image

Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται για 22η χρονιά

Πολιτισμός
Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται για 22η χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης", συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε και διοργανώνει το 22ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και στα σχολεία τους να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής και να ταξιδέψουν στη χώρα του ονείρου και της φαντασίας με οδηγό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 30 Μαΐου έως και  Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στη φιλόξενη αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου.

Οι συνάδελφοι εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου (Έβανς 83-85, Στοά Μουρτζή 2ος όροφος, Τηλ./Fax: 2810-284190), ή με τον πρόεδρο κ. Μανώλη Μπελαδάκη, στο τηλ. 6974/750.597 και να αποστέλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους και την φωτογραφία της Θεατρικής Ομάδας στις Γραφικές τέχνες Πατεράκης τηλ. 2810/227.933 (υπόψιν κ. Πέλας) και στο e-mail [email protected].

H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1. Την ονομασία του σχολείου και της τάξης που θα συμμετέχει

2. Τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο

3. Ονόματα εμψυχωτών, συντελεστών, μαθητών

4. Διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά)

5. Φωτογραφία της θεατρικής ομάδος

Είναι γνωστό ότι, το Φεστιβάλ λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης για την οποία, όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα, και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.

Ακόμη, η βραδιά συμμετοχής του σχολείου σας θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείου

Επισυνάπτεται η αφίσα του Φεστιβάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News